2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044397 بازدید | 684384 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزدلم  خیالم راحت شد

با ني نيت حرف بزن ميدونم اولش ادم هزارجور فكر منفي مياد تو سرش با هر دردي فكر ميكنه چه خبره اما ايناهمش دوره داره و ميگذره مامان مهربون😘😘😘

خداياشكرت....❤️ 
همش حس میکنم دارم پریود میشم  در دای پریود دارم  انقباضات  رحم

عزیزم تو دیگه باردار شدی تموم شد رفت. کلی از این دردها باید بکشی تا آخر بارداریت. انشالله هیچ اتفاق بدی نمیفته، الان دیگه نگران نباش.

والله اين چند روز خداروشكر خوب بوده فقط اون روز خيلي بالا بود. اي خدااا حق داره بنده خدا😂😂من والله ...

سلام چیکا جون اگر تهرانی یه سر عبدل آباد و صالح آباد بزن به نسبت بقیه جاها قیمتهاسون مناسبتره

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
برای لانه گزینی گفتن، اما آناناس چون جزو میوه های گرم هست قبل از انتقال هم باعث گرم شدن رحم میشه، رح ...

اناناس مثل اسپرين حالت رقيق كنندگي خون داره و در خونرساني به رحم ممكنه كمك كنه 👇👇

there is the one that everyone knows, that if you eat pineapple core after an IVF embryo transfer, it can help with implantation. ... When taken on an empty stomach, bromelain can act as a blood thinner and an anti-inflammatory, and all of this may help an embryo implant into the uterus
، اگر بعد از انتقال جنین IVF هسته آناناس بخورید ، می تواند به کاشت کمک کند. ... وقتی با معده خالی مصرف می شود ، بروملین می تواند به عنوان رقیق کننده خون و ضد التهاب عمل کند و همه اینها ممکن است به کاشت جنین در رحم کمک کند.

عزیزم تو دیگه باردار شدی تموم شد رفت. کلی از این دردها باید بکشی تا آخر بارداریت. انشالله هیچ اتفاق ...

دارچین جونم حالت چطوره دخترای گلت خوبن؟عزیزم کی میبینیشون ایشالله؟

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
يه دونه هست عزيزم، آره رفتم انتي، واسه آزمايش غربالگري دوم که آزمايش خون هست، ديگه کپي سونوگرافي نمي ...

اي جاااانم خدا حفظش كنه. نه عزيزم فكر نميكنم. فقط همون ازمايشگاهي برو كه ازمايش ان تي رو انجام دادي. ميگم دكترت هفته هاتو حساب كرده برات؟ كي انتقال دادي؟ الان چند هفته اي؟

خداياشكرت....❤️ 
سلام چیکا جون اگر تهرانی یه سر عبدل آباد و صالح آباد بزن به نسبت بقیه جاها قیمتهاسون مناسبتره

سلام بارانا جون يعني تو بهار انگار ميخوان سر ببرن اينقدر كه گرونه وحشتناكه. اره به اميد خدا يسر ميرم عزيزم خيلي ممنونم😘😘

خداياشكرت....❤️