2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044334 بازدید | 684378 پست
عزيز دلمى ممنونم از راهنماييت، اره حتما ميام خبر ميدم، شما هم خبر بده عزيزم،

به روی چشم🥰🥰

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه به لانه گزيني كمك مي كنه 👇👇 Main outcome measure(s): Implantation rate (IR) and pregnancy rate ...

سلام عزیزم گفته بودی دکتر بیست روز قبل انتقال برات هپارین شروع کرده

همزمان با تزریق هپارین آسپرین هم داشتی مصرف میکردی؟

از روزی که انتقال دادی هر دو رو داشتی با انوکسا واستون شروع کرد؟

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سلام عزیزم گفته بودی دکتر بیست روز قبل انتقال برات هپارین شروع کرده همزمان با تزریق هپارین آسپرین ه ...

از ١٨ روز قبل انتقال هم اسپرين داشتم و هم هپارين و بعد انتقال هم همچنان دارم 

از ١٨ روز قبل انتقال هم اسپرين داشتم و هم هپارين و بعد انتقال هم همچنان دارم 

ممنونم عزیزم💞💞

خدا بچه هاتونگه داره برات پس اصلا ریسک نکن من دو تا دختر دارم یعنی اگه قرار باش صد بارم انجام بدم می ...

عزیزم شما چندمین بارتونه؟کدوم مرکز میرین؟منم میخوام برای تعیین جنسیت برم تهران ولی نمی‌دونم کدوم مرکز برم دارم تحقیق میکنم.خودمم شهرستانم باید رفت و آمد کنم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیز دلم انشاالله این چند هفته هم به خیر و خوشی بگذره زایمان کنی. بغل بگیری .راحت و آسوده بشی. عزیز ...

ممنونم عزیزم. انشالله هممون

نه عزیزم من سرکلاژ نکردم. به من تو آنومالی گفته بودن یه جفت low lying هست. اما بعدا دکترم سونو کرد گفت نه بالاست. هفته چندی؟ جفت خیلی وقت ها حرکت میکنه میاد بالا. سرویکست چنده؟ 

وای چقدر خوب. خوش بحالت. منم دلم دو قلو میخواد. دعا کن از منم دوقلو بشه. منم اول تیر میرم واسه انتقا ...

الهی هر چی دوست داری همون بشه ❤️، اما من خیلی دارم اذیت میشم. فقط به آینده فکر میکنم و میگذرونم.

نه عزیزم مطمینم به استراحت نیست. تو مطب مامان های دوقلو میبینم تا هفته آخر زایمان سرکارشون میرن. من شرایطم به خاطر فشارم خاصه. بعد انتقال هم اگه کرونا نبود باید میرفتم. تا سه ماهگی به شرکت نگفتم اما به خاطر دوقلویی دکترم ترسوندم به شرکت گفتم زیاد نمیتونم بیام.

الهی هر چی دوست داری همون بشه ❤️، اما من خیلی دارم اذیت میشم. فقط به آینده فکر میکنم و میگذرونم. نه ...

دارچين جون خوبي؟ منم چندروزه فشارمو چك ميكنم نميدونم چرا اون روز تو مطب بازي در اورده بود. راستي بسلامتي سيسموني دخملارو خريدي؟ اسم انتخاب كردي؟😍

خداياشكرت....❤️ 
دارچين جون خوبي؟ منم چندروزه فشارمو چك ميكنم نميدونم چرا اون روز تو مطب بازي در اورده بود. راستي بسل ...

ممنونم عزیزم. من که هر بار تو مطب داستان دارم. اونم فقط مطب این دکتر. تو خونه، یا مطب اون یکی دکترم که ریلکسه فشارم خوبه. حتی به خاطرش رفتم دکتر قلب اونجا هم اوکی بودم. هر هفته میرم آزمایش اورژانسی میدم. انقدر استرس میگیرم فشارم وحشتناک میره بالا    دیگه کلا انگار شرطی شدم. یه روز تو هفته حدود 5-6 ساعت درگیر مطب این دکترم.. دلم میخواد دو سه هفته نرم مطب بعدش برم و بگه خوب دو هفته دیگه زایمان و تموم شه بره. دیروز 2 مطب بودم، 8.5 اومدم بیرون. واقعا دیگه خسته شدم..   

سیسمونی یه سری چیزها خریدم، اما هنوز روی یه سری وسایل دودلم. اتاق خواب هامون هم کوچیکه. مثلا تخت و گهواره و این چیزها نخریدم چون جا برای دو تا نداریم. تاب برقی نمیدونم بخرم یا نه. خرده ریز خریدم فقط با دو تا کریر   

ممنونم عزیزم. من که هر بار تو مطب داستان دارم. اونم فقط مطب این دکتر. تو خونه، یا مطب اون یکی دکترم ...

اي جان دلم ميفهمم نگران نباش گلم ديگه چيزي به اومدن ني نيا نمونده. من ديشب رفتم چك كنم اينقدر دكتره برام غرغر زد كه چرا تو اين شرايط مريضي مياي فشار ميگيري روزي فلان قدر بيمار كرونايي ميان و اين دستگاه رو به دستشون ميبنديم و فلان😐خب چيكار كنم بايد چك كنم ديگه ☹️☹️اي جااان دلم الهي بسلامتي عزيزدلم😍اره حق داري ماشالله اتاقا براي يه نفر كم مياد چي برسه دوتا بچه كه كلي وسيله احتياج دارن. كلا وسيله خريدن خيلي سخته😩😩چقدرم گرونيه اخه ادم وحشت ميكنه از وضع قيمتا☹️

خداياشكرت....❤️ 
اي جان دلم ميفهمم نگران نباش گلم ديگه چيزي به اومدن ني نيا نمونده. من ديشب رفتم چك كنم اينقدر دكتره ...

عزیزم به نظرم اگه خدایی نکرده فشارت یه ذره بازی درمیاره، حتما برای خودت یه دستگاه فشار خوب بخر. انقدر استفاده میشه که رسش کشیده میشه   

دیروز یه مامان دوقلو بهم گفت از هر چیزی حتما دوتا بخر. بچه هاش 8 ماهه بودن و گفته بود سر رنگ توپ هاشون که با هم فرق داره دعواشون میشه   

از گرونی که نگم... شما چیا خریدی؟ شیشه شیر و زیرانداز تعویض و ساک و اینجور چیزها رو میتونی از الان بگیری

عزیزم به نظرم اگه خدایی نکرده فشارت یه ذره بازی درمیاره، حتما برای خودت یه دستگاه فشار خوب بخر. انقد ...

والله اين چند روز خداروشكر خوب بوده فقط اون روز خيلي بالا بود. اي خدااا حق داره بنده خدا😂😂من والله فعلا هيچي به اميد خدا انومالي برم كم كم شروع ميكنم جنسيت بدونم خريد راحتتره فقط دو روز پيش دوتا سرهمي پرسيدم گفت دونه اي ٢٨٥ تومن فرار كردم🤣🤣🤣

خداياشكرت....❤️