2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044447 بازدید | 684389 پست
خب پس ول کن دخترخوب الکی مشکل نتراش برای خودت😉 ایشالله بزودی زود میای مثل نیلدا جون میگی وای طبیعی ...

شرایط اسپرممون خوب نیست ولی خدا بخواد میشه قسمتمون نبوده تا الان ... 

عزیزم چرا نشه دعا میکنم خدا به زودی طبیعی قسمتت کنه 😍🙏

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
بله من هیچ کاری نکردم عزیزم روند درمان که آره خوب داروهام تغییر کرد دفعه اول النوا داشتم سه تا تخمک ...

عزیزم ممنون با حوصله جواب میدی ایشالا به زودی جواب بکیری دکتر علیرضایی دکتر خوبیه ایشالا دستش برات خیر باشه دیگه ما هرکاری لازم بود کردیم بقیش دست خداست 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نچرال یعنی چی؟میشه برام توضیح بدید؟

یعنی سیکل بدون استرادیول .میزارن که آندومتر طبق روال هر ماه خودش رشد کنه و اگر اشتباه نکنم بعدش آمپول آزاد سازی بهت میدن که تخمک ها آزاد بشه و بعدش انتقال میدن 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
نمیدونم چیکارکنم این پنجمین بچه ام میشه خیلی دوست داریم یهنی ارزوداریم اون چیزی که میخایم بشه اما از ...

خدا بچه هاتونگه داره برات پس اصلا ریسک نکن من دو تا دختر دارم یعنی اگه قرار باش صد بارم انجام بدم میرمو ریسک نمیکنم از الان طلا هامو گزاشتم اگه این بار نشد برم بازم

۲تادارم دوتاشوسقط کردم به خاطرجنسیت

ببخشید ولی فقط به خاطره اینکه از مراحل ای وی اف  میترسی دو تا بچه ی بی گناهو سقط کردی🙄🙄🙄🙄🙄چرا یه راست نمیری ای وی اف و واین گناه بزرگونکنی من جنینامو شوهرم گفت دور بریزیم ۵ روزه بودن دخترام گفتم گناه دارن جون دارن اهدا کردیم چطور دلت اومد