2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044348 بازدید | 684381 پست
عجب حرفی زدی خواهر،چراپس ب تونداددکتر؟؟

طرازی فقط سوئیچش رو ivigگیر کرده حتی بهش گفتم تایید نکردن اون اینترالیپید رو بنویس گفت برو بگیر

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام خواهری تنها راه قطعی برا تعیین جنسیت آی وی افه بهرحال باید برا رسیدن به هدف تلاش کرد من خودم ی ...

نمیدونم چیکارکنم این پنجمین بچه ام میشه خیلی دوست داریم یهنی ارزوداریم اون چیزی که میخایم بشه اما از مراحل ای وی اف میترسم من چندمرحله هم حلورفتم بعدمنصرف شدم مرکزمشتاق اصفهان میرفتم ودکتروقتی گفتم تعین جنسیت میخام اصلابرخوردخوبی نداشت وناراحت شدم خیلی شرایطم حساس هست ۳۱سالمه میترسم وفت برای ای وی اف هم ازدست بره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای وحشت دارم از پروژسترون.شما بعدش هم پروژسترون میزنی یا شیاف داری؟

آخی😢

روزی یه دونه امپول پروژسترون دارم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
ممنونم امیدوارم فکر کنم روز بیست و یک بود ضخامتمم توی یکی از سونوها از ماما پرسیدم گفت هشت و نیم. ...

انتقال دادی عزیزم. بسلامتی باشه کی انتقال داد با دکتر مشایخی بودی؟

خدایا شکرت
بچه ها من امروز رفتم سونو و خدا رو۱۰۰هزار مرتبه شکر قلب بچمو دیدم🥳🤩😭

مبارک باشه بارانا جان

چشم و دلت روشن عزیزم🥰🥰🥰🥰🥰

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
واااه . شما کدوم مرکز انتقال میدید ؟  من ابن سینا میرم یعنی همونجا داروخونش نداره ؟

سوم خرداد دکتر برا من ۸۰تا نوشت کهوفقط ۴۰ تا داشتشن و به من دادن .گفت ممکنه نباشه قطعا جایگزین براش میارن نگران نباش  و استرس نگیر

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
چمیدونم 😥 من ۴بار سقط داشتم به زمین و زمان گیر میدم 😁

ی آز ایمنی و انعقادی رفتی تا حالا عزیزم؟

ان شالله با نتیجه مبثت خستگی ها از تنت بریزه

مرسی عزیزم خدا دل هممون رو شاد کنه

روزی سه تا استرادیول دو میل خوردم + ۳۰روز آمپول سینافکت که نصفش ۰٫۵ سی سی بود نصفش ۰٫۲ سی سی آخر ...

عزیزم سینافکت برا چی دادن بهت؟

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
نمیدونم چیکارکنم این پنجمین بچه ام میشه خیلی دوست داریم یهنی ارزوداریم اون چیزی که میخایم بشه اما از ...

عزیزم ۴تا بچه داری؟

من و همسرم فامیلیم 😏 سقطام رو خودم انجام دادم تو ۱۴دهفته بدلیل ناهنحاری جنین

آمینو سنتز میشی؟

خب چرا pgs انجام نمیدی؟