2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044441 بازدید | 684389 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه گلم کی گفته فقط لنفوسیت تراپی هست، هست لنفو منسوخ شده، نمیدونم چرا ولی گویا بر اساس تجربه یه عده ...

مرسی عزیزم ❤

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام دوستان. من یک سوالی دارم کسی اگر تجربه ای داشته بهم راهنمایی کنه لطفا بچه ها من با دو نفر از ا ...

چه جالب منم خیلی دوست دارم پیش یکی برم متبحر باشه.اینترنتی ویزیت میکنن؟

یا رب العالمین
استرادیول رو تا چند روز بعد از انتقال باید استفاده کرد؟کسی میدونه؟

استرادیول پیداکردی؟

داروخونه ها بعضیا دارن با نسخهومیدن همین اصفهان چندجا داشتن من گرفتم وبی فقط با نسخه

یا رب العالمین

بچه ها یه سوال مهم

من آی وی اف کردم الان اسم و پروندم توو سامانه کامپیوتریه؟

یکی ازفامیلای شوهرم خیلی فوضوله و پرستاره توو شهر دیگه بنظرتون میتونه بفهمه من آی وی اف کردم سابقه م رو دربیاره؟؟

بچه ها یه سوال مهم من آی وی اف کردم الان اسم و پروندم توو سامانه کامپیوتریه؟ یکی ازفامیلای شوهرم خ ...

نه بابا نگران نباش،الان نگرانی برات خوب نیست،اصلا نمیشه همچین کاری کرد

هرگز رشته ی امیدم از تو قطع نمی شود...
بچه ها یه سوال مهم من آی وی اف کردم الان اسم و پروندم توو سامانه کامپیوتریه؟ یکی ازفامیلای شوهرم خ ...

افشای اطلاعات بیمار که خلاف قانونه، مگر اینکه ایشون یا جزو پرسنل اونجا باشن یا انقدر آشنا داشته باشن اونجا که بتونن چیزی بفهمم، کلا خلاف اخلاقیات این کار

نه بابا نگران نباش،الان نگرانی برات خوب نیست،اصلا نمیشه همچین کاری کرد

جدی میگی؟

بخدا الان چندروزه توو فکرم نگرانم نمیخوام کسی بفهمه

فک کنم دسترسی به اطلاعات داره😰😰بیچاره شدم آبجی😥