عزیزم بنظرم اگه تمام آزمایشهارو دادی و مشکلی نبوده دیگه بقول دکتر من شانسه میگه میکرو مثل سکه میمونه دو رو داره یا شیر میشه یا خط.
از شهر دیگه بخوای بری شهر دیگه برای درمان استرسا و سختیای خودشو داره اگه دکترت تو شهرتون حاذق هست بنظرم عوض نکن چون دردسرهات بیشتر میشه فقط تضمینی هم نیست که بیای دکتر دیگه صدرصد بارداریه میگن میکرو با تکرار به موفقیت میرسه چه میدونم من خودم واقعا اینروزا گیجم و نمیتونم درست تصمیم گیری کنم راجع به هیچی ولی فقط میگم اگه دکترت آمار مثبتی خوبیه داره و حس خوب نسبت بهش داری و راحتی باهاش بهش اطمینان کن اگه نه عوض کن.
منم تنها مشکل جدی همسرم هست خودم مشکل خاصی ندارم کم کاری تیروئید که الان به دارو نرمالم ایمنی انعقادی هم اوکی بودم. مرکز ما هم قبول نداره اینکارارو حتی چسب جنین و سرم .... میگه ما فقط هچینگ میکنیم و اینا هنوز مقاله هستن و ثابت شده نیستن اصلا.
شما همسرتون و خودتون کاریوتایپ هم دادین؟ من خودم چندسال پیش داده بودم و نرمال بود اینبار مرکز برای همسرم نوشته دعا کنید برای همسرمم نرمال باشه و برم باز انتقال که انشالله این بار شانس با هر دومون یار باشه عزیزم. نبودن نی نی تو خونه های ما واقعا دیگه شده درد بزرگ گوشه قلبم درد و کمبود بزرگیه که امیدوارم هیچ زنی این دردو نکشه هیچوقت.