2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043872 بازدید | 684348 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کسی میدونه انتقال با بیهوشی چقدر هزینش میشههه ؟ 

رو جنین ها تاثیر نمیزاره ؟ من نمیخام ببینم که چیکار میکنن نمیخام درد بکشم چون برا پانکچر واقعا اذیت شدم 

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
آخه خون بود یه تیکه ازم اومد. بی بی زدم الان عکسشو میزارم

بذار عزیزم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام خواهری بخدا شرمنده خیلی اذیت شدم اینبار اصلا وقت نکردم سر بزنم فکر کن من روز انتقالمم با ۱ساعت ...

جونم سلامت باشی دشمنت شرمنده وای که چه روزی بوده برات خدایا با اون همه استرس 

ترافیک تهران که دیگه واویلاست بی حواسی دکترا هم که روتین شده! حالا که سه تا انتقال بلاست دادی سرم و همه چی هم داری انشالا ایندفعه دوقلوی ناز چسبیدن به دلت توکل به خدا 😇😇 

وایی یعنی هفت خوان رستم داره؟ شماچندکیلویی؟ من80. وای ازادش چنده؟؟؟ اح واقعاخدا ازشون نگذره جون ملت ...

من ۱۰۵کیلوام ظاهرا مشکلی ندارم ایمنی ولی بخاطر تعداد دفعات بالای انتقالم لازم دونست 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
تو خود ابن سینا انجام دادین ؟ منم باید لاپرا بشم وهیسترو میگن تیم ابن سینا براین کار عالیه .منتهی من ...

بله دستگاه هيسترو ابن سينا ميگن خيلي به روزه ، ظفر دوست دكتر خوبيه من راضي بودم ازشون ولي براي انتقال عوض كردم دكترم و رفتم پيش انصاري پور تو همون مركز 

عزیزم خوبی سیکلت رو شروع کردی به سلامتی

سلام عزیزم، ممنون، تو خوبی ؟ اره گلم، سلامت باشی مهربون، امروز نهم سیکلم، دارم استرادیول می خورم، گفته 14 سیکل بیا ضخامتتو چک کنم، نیلو جون مرکز ناباروری به من گفت یه دونه بیشتر برات انتقال نمیدیم، یه گل پسر میخان برام انتقال بدن، ما درخواست نداده بودیم ولی تعیین جنسیت هم خودشون برامون کردن،ولی خودم دوس داشتم دوتا برام انتقال بدن، چون شانس بارداری با دو تا جنین بیشتره تا یکی، اصرار کردم گفتم دوتا بزارید گفتن نه بهتره یکی انتقال بدی، توکل به خدا، خواست خدا از همه چی بالاتره، شاید خواست و همین یکی گرفت، میگم اونی که نامه انتقال بهم می داد گفت چون تالاسمی هستید یه دونه بیشتر برات انتقال نمیدیم، آخه چه ربطی به تالاسمی داره نمی فهمم، شاید چون اگه باردار شدم میخان هفته 12 دوباره جنین رو آزمایش cvs کنند، میگن اگه دوقلو شه cvs خطر داره برای دوقلو، نظرت چیه؟

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
الهی بمیرم چه روز پراسترسی داشتی

خدانکنه آره بخدا خیلی 

اره عزیزم دیدم .اشکال نداره ان شاء الله اخرش برات شیرین تموم میشه

خداکنه

من ۱۰۵کیلوام ظاهرا مشکلی ندارم ایمنی ولی بخاطر تعداد دفعات بالای انتقالم لازم دونست 

اهان انشالله که نیتجه میگیری عزیزدلم خداروشکر جنینهاتم زیادن😍😍😍سرت کلی شلوغ میشه مامان میشی. 

میگم ببخشیدهزینه ای وی ای جی زدی چندشده؟ یعنی پیدا نمیکنم بنظرت؟! 

واییی واقعا؟ مال منم62شده وهفته ای یدونه 50000هزارمیخورم چطور

دکتر نگفته کافیه و دوز ۱۰۰۰بده

2810