2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044083 بازدید | 684359 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مکمل .کیوتن.ماکاویت.ال ارژین .امگا۳.اینفولیک.ساپلاس مدز.جنین ندارم ان شاءالله بعد این مکمل ها ولنفوت ...

جالبه من اینارو نمیخورم.

من سنسولین.اوابوست.گلای وانس.پرگناکر.ویتامین ای و دی رو خودم میخورم.

😉

پس چرا برای دوستمون کیفیتش کاهش پیدا کرده؟

معمولا میگن جنینی که گریدش خوب باشه از اون اول کیفیتش تایید بشه بعد از ذوب هم کیفیتش همون میمونه

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
عزیزم شما همه صفحات رو میخونی؟؟؟

متاسفم که منفی شدی

اره تقریبا

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

خانوم گلا ومامان آینده سعی کنید ایه ۸۷.۸۸.۸۹ سوره انبیا در شبانه روز چندین بارتکرارکنیدوبخونید.به نیت فرزند سالم وصالح.من اینقدر تکرارکردم این چند روز حفظم شده.ایه آخرش رب لا تیذرنی فردا وانت خیرالوارثین درقنوت نمازهاتون هم خونده بشه. مدام این آیه مثل ذکر با خودتون تکرار کنید.ترجمه آیات به درخواست حضرت زکریا برای فرزند دارشدن از خداوند هستش.سعی کنید حتما بخونید.خدابهمون آرامش میده وهرچه سلاح باشه برامون رقم میخوره..  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
دومرحله میکرو انجام دادم.الان تحت نظردکتر بهرامی هستم.از از نظر روحی خوبم خداروشکر.۱۰ سال دیگه دلمو ...

قیمت صارم میگن نسبتا بالاست.درسته؟چیشد شما صارم رو انتخاب کردی؟

😉

سلام دوستان گلم

ی سوال

اونایی ک انتقال دادن چندروز مونده ب انتقال دوباره تست میگیرن؟دماغی هس یاخون؟

من شروع سیکل تست دادم میخوام بدونم چندروزقبل ازانتقال هم تست میگیرن؟

ممنون میشم جواب بدید

قیمت صارم میگن نسبتا بالاست.درسته؟چیشد شما صارم رو انتخاب کردی؟

چندتا از دوستام واقوام رفته بودن چندسال پیش.باردارشده بودن.هزینه  هاشم بالاست چون خصوصیه.شماکدوم شهری.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
2810