2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044397 بازدید | 684384 پست
بچه ها میدونم دیگه برای منی که ۳/۴بار انتقال دادم این سوالا خنده داره  ولی من روز سومم کمر درد ...

اینجا دیدم که گفتن کمر درد های مقطعی گرفتیم و مثبت شده بودن . انشالله که دارن میچسبن به دلت 

خدای من خدای معجزه هاست . 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانوما وقتتون بخیر. بعد پانگچر که جنین فریز میشه ؛میشه انتقالو به دلخواه خود موکول کنیم به مثلا ۵ ی ...

سلام خانمی بله میشه منم دفعه آخر افتاد ۵ماه بعدش ولی کیفیت جنین بعد از فریز اومدپایین ۵تا بود فقط شد یک جنین گرید بی.البته  بازم بپرس از آزمایشگاه که این مشکل پیش نمیاد بعد بزار برای چندماه آینده.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
سلام خانمی بله میشه منم دفعه آخر افتاد ۵ماه بعدش ولی کیفیت جنین بعد از فریز اومدپایین ۵تا بود فقط شد ...

چرا فریز باعث کاهش کیفیتشون شد؟

ببخشید میشه مشگلتون رو بپرسم؟

😉

کلینیک میرفتم.الان دیگه اونجا نمیرم.صارم میرم

عه منم صارم میرم.اینبار بازم ای یو ای منفی شد.دکترت کیه؟دکتر من فرحناز زندی.بهم گفت اگه منفی شدی میریم ای وی اف.

امروزم چک بی بی منفی خیلی خوشگل شد.انقد اون خط صورتی خوشگل بود که نگو☹☹

عزیزم من یه ماه میخام به خودم استراحت بدم.یه ماه طول میکشه خودمو حاله خرابو درست کنم.از طرفی هم مکملهام توی این ماه تموم میشه.

الان شما صارم میری توی چه مرحله ای هستی؟

😉

رو کیفیت جنین تاثیر نمیزاره؟؟؟

من تیرماه جنینا رو فریز کردم اون موقع گفتن کیفیتش خوبه، بعد بهمن ماه شروع به pgd جنینا کردن، ولی کیفیتشون با اینکه چندماه فریز بود نیومد پایین، گفتن کیفیتش خوبه.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
چرا فریز باعث کاهش کیفیتشون شد؟ ببخشید میشه مشگلتون رو بپرسم؟

نمیدونم حقیقتش برای چی اینجوری شد منم تجربه ام زیادند پیگیری هم نکردم.فقط جنینی شناس گفت وقتی آزاری خارج کردیم ۴تاش ازبین رفت ویکی باکیفیت پایین مونده که نداریم بهتره.واقعا داغون شدم فکر کن روتختی منتظر بهت این بگن.دیگه بامسیولیت خودم هچینگ انجام دادن وگذاشتم.خودشون میگفتن نمیگیره اخرشم جوابم منفی سد.همسرم ۲درصدنرمال حرکت اصلا ندارن.خودمم وقتی دکترم عوض کردم متوجه ایمنی بالا شدم .که دکترم گفت باید انوکسا آسپرین هپارین وای وی ای جی مصرف بشه ازقبل سیکل.فعلا تشخیص لنفوسیت تراپی داده .چون شاغلم خیلی سخت فرصت میکنم برم انجام بدم.فعلا دکتر روماتولوژی وقت گرفتم که نامه تایید بده برای میکرو.

سلام خانمی بله میشه منم دفعه آخر افتاد ۵ماه بعدش ولی کیفیت جنین بعد از فریز اومدپایین ۵تا بود فقط شد ...

بنظرت چون کلینیک رفتی اونجوری شد؟فک کنم ازمایشگاه صارم خیلی دستگاههای مجهزی داشته باشن.میشه اینسری رفتی اونجا برام سوال کنی؟

من چون تا بیمارستان ۵ ساعت راه دارم.از شهرستان میام.

من سال ۹۷ با ای یو ای دوم صارم مثبت شدم.ولی جنین رو سی هفته بخاطر مسمومیت بارداری از دست دادم.بعد اون خیلی استرسم بالا رفت.بعد کورتاژ عکس رنگی هم رفتم.ولی هنوز نتونستم باردار شم.خودم فک میکنم چون حجم استرسم بالا رفته با شکستهای پی در پی مواجه میشم.من ۳۱ ساله هستم.

😉

عه منم صارم میرم.اینبار بازم ای یو ای منفی شد.دکترت کیه؟دکتر من فرحناز زندی.بهم گفت اگه منفی شدی میر ...

دومرحله میکرو انجام دادم.الان تحت نظردکتر بهرامی هستم.از از نظر روحی خوبم خداروشکر.۱۰ سال دیگه دلمو دریا کرده.     فقط فرصت نمیشه  به کارای پزشکی بیشتر برسم با این وضعیت بیماری کرونا سخت بریم وبیاییم.دارم مکمل مصرف میکنم.