2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044067 بازدید | 684356 پست
ایشالا جفتمون مثبت میشیم سوال داشته باشیم از کی بپرسیم ورانلو ۲روز یبار پیام واتس رو میخونه مخ ...

عزیزم به نظرم اصلا تو سایت نیا چون این طوری استرس رو برای خودت بیشتر میکنی که اصلا چیز خوبی نیست یکی میاد جواب منفی میده کلا بهم میریزی اگه خدا بخواد صد در صد مادر شدی 

برات بهترین آرزوها رو دارم ولی دوره انتقال خیلی حساس هست باید استرس رو از خودت دور کنی و فقط آرامش داشته‌باشی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین گلم مربوط به مشکلات ایمنی و انعقادی هست اینا  و اینکه چرا هیسترو رضایت ندادن، اتفاقا بعد ...

زینب جون درمان apca فقط لنفوسیت تراپی ؟

من به دکترم گفتم برام آزمایشش رو بنویسه .گفت وقتی قراره پردنیزولون مصرف کنی دیگه نیاز به آزمایش نیست چون اگر مشکلی باشه برطرف میشه 

ایمونولوژ رویان بهم گفت روزی نصف پرد بخور ولی دکتر خودم که شهرستان گفت روزی دوتا ۵ میل بخور 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
تبريك ميگم عزيزم  علائم داشتي ؟چي يود؟

ممنونم انشاالله قسمت خودت و همه منتظر ها

من بیشتر شب ها پاهام درد میکنه و بیقرارم میکنه

هر چی هم زمان میگذشت دل و کمرم دردش شروع شد

😍به آرزوهایم قول رسیدن دادم😍
نه عزیزم منم ایمنیم بالاست ولی دکتر ایمونولوژی گفت مکملهات رو بخور ربطی نداره خودش هم به ب کمپلکس و ...

سلام ممنون راستش یکم ترسیدم.گفتم نکنه ایمنی بالا ببره منم همینجوری ایمنی بالاست.دکتر رومالژ رفتم اصلاخوشم نیومد گفت بروبه دکتر بگو خوبی نمیخاد دارورماتیسم بخوری انجام بده.هرچی گقت بنویس ننوشت چقدر پولکی شدن دوباره مطب وقت گرفتم هفته دیگه..برم تابه نامه بده که سالمم.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
2810