2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044053 بازدید | 684355 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من هر ١٢ ساعت يه شياف ٤٠٠  واژينال دارم و سه روز يبار يه امپول ٥٠   اصلا اذيت نشدم تا حال ...

عزیزم آسپرینی که میخوری دوزش چنده؟ هر روز یکی میخوری؟  من پردنیزولون میخورم چون ایمنیم بالاست

ولی احساس میکنم مشکل انعقادی هم دارم چون پاهام همیشه خسته ست

یه صلوات مهمونم کنید
بسلامتی گلم

سلامت باشي عزيزم🌷

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

بچه ها مصرف این ویتامین ها ایمنی بالا نبره .برای من که ایمنی بدنم بالاست.اشکال نداره  مصرف کنم؟الان روزی ۶تا دارومیخورم.بعضی روزاهم ۸تا  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
بچه ها مشکل انعقادی چطور تشخیص داده میشه؟برای ایمنی چند ماه یکبار باید آزمایش بدیم من فکرمیکنم بالار ...

سوال منم هست ایمنی 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
2810