2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043872 بازدید | 684348 پست
انشالله عزیزم انشالله دیگه انتظارت به پایان میرسه. منم منتظرم پری بشم و از نو دوباره شروع کنم😍

انشالله بسلامتییی عزیزدلم. 

ولی من میخوام ازسه ماه دیگه شروع کنم که انگار میشه5ماه بعد اینهاچون دوماه قبل بایدبزنم, ولی نمیدونم هرچی پیش بیاد وخدابخوادقشنگه

واقعا ممنونم از پیامای محبت آمیز همتون 

ببخشید که تک تک جواب ندادم نخواستم گروه رو شلوغ کنم خیلی خوشحالم که این همه دوست مجازیه مهربون دارم و به وجود همتون میبالم

فقط از خدا میخوام هرکی اینجاست به آرزوی قلبیش برسه و معنای معجزه رو با تمام وجود حس کنه

هرکی منتظر صدای قلب نینیشه ایشالله این صدا  بشه قشنگترین ملودی زندگیش

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها جواب منم منفی شد  متاسفانه۵/.  امیدوارم دوستان دیگم مثبت بشن شاید چند وقت نتونم ...

متاسفم عزیزم

معجزه برای خدا کاری نداره اینو من که حسش کردم میگم

با مورفو صفر مشکل ایمنی و انعقادی و آندومتریوز و یه لوله مسدود خدا لطفشو شامل حالم کرد و یه عمر شکرگزارشم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

@زینبی_بابا    

سلام عزیزم من انتقال دومم هم منفی شد 

همسرم هم از اول شرط کرده بود فقط یکبار ivfمیکنیم حالا هم میگه دیگه حرفش رو نزن 

حالا یه سوال داشتم امکان داره لوله هام کامل بسته نباشه 

آخه دکتر رادیولوژیست گفت یکیش باز شد اگر قرار به بارداری باشه با همون هم میشه اما ظاهرا تو گزارش چیزی نزده

امکان داره دوباره عکس رنگی بگیرم تاثیری داشته باشه

جواب عکس

در رادیوگرافی از رحم ماده حاجب وارد کاویته رحم شد

رحم با شکل موقعیت و ابعاد نرمال فاقد زایعه رویت شد

اندازه کاویته رحم طبیعی

کانال سرویکال و چینهای پالمیت در کانال سرویکس طبیعی

ناحیه ایسم طبیعی

ماده حاجب از رحم وارد لوله های رحمی نگردید و extravasationعروقی ماده حاجب بطور واضح مشاهده گردید

ممنون میشم راهنماییم کنید 

اگر یک درصد هم احتمال بازشدن لوله ها باشه یه عکس رنگی با بیهوشی میندازم شاید فرجی شد 

سلام دوستای گلم خوبین؟ من جواب ازمایشاتموگرفتم ایمنی apca واینترفرون گاما ام مشکل داره.  میشه ...

سلام‌مهربون..خوبی‌گلی

گرفتی‌جواب‌آزمایشاتو؟

دکترت‌نظرش‌چیه؟

میشه‌لیست‌کامل‌آزمایشاتوبرام‌بفرستی؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
سلام عزيزدلم اره هنوزم ميخورم نميدونم والله دكتر گفت فعلا بايد بخوري دوزش ٥ هستش من خيلي مدته ميخورم ...

چیکاجون‌مشکل‌ایمنی‌داشتی‌‌دکترت‌پردینازول‌داده‌بود

ازکی‌شروع‌کردی‌به‌خوردن؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
به سلامتی  انشالله اینسری به سلامتی انتقال میدی و مثبت میشی دیگه چه داروهایی بهت داد؟عزیزم دک ...

ممنون انشالله شما هم بزودی نتیجه بگیرید

داروهام‌مثل قبل استرادیول را دفعه قبل گفت ۳تا سونوی دوم ۴تاش کردالان گفت پلکانی مصرف کن ۳روز اول۲ بعد ۳ بعد ۴ تا.فرتیل سی ام پرگمام متفورمین اسپرین پردنیزولون دفعه قبلی فموبرا داشتم چندتاش مونده میخورم.من اصفهانم دکتر تهرانی

یا رب العالمین
عزيزم ارزو جون و سحرجون تو همين تاپيك با ايشون مثبت شدن

شما چردنیرولون ازچندروز قبل داشتی؟ برامنا سیکل قبل دکتر یه هفته به انتقال تازه شروع کرد بعد هم‌که کنسل شد گفت روز نصف ادامه بده 

یا رب العالمین
سلام عزیزدلم ممنونم توخوبی؟ باشه بفرمایید ازمایشات من اینهاهستن Apca Cd16/56 Interfron gama/Ila4 ...

ممنون مهربون جون ایشالا این سری حل میکنی اینارو مثبت میشی 🤲 خوبه که رفتی دادیشون هزینشون چقد شد ؟ 

من Apca و gama نداشت تو آزمایشام 

همشون آزمایش خونن؟ 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
نه عزیزم من هیچ علایمی نداشتم الانم ندارم بجز دل درد پریودی که فکر میکنم دارم پریود میشم.انشالله که ...

ی

یدونه داشتم زدم انگار خراب بود اصلا خط ننداخت

😍به آرزوهایم قول رسیدن دادم😍
وای میبینی؟ هرچی سنگه زیرپای لنگه.  منم هیچی سردرنمیارم, هی همسرمم میپرسه عصبانی میشم سربدبخت ...

عزيزم انشالله خيره نگران نباش. الحمدالله هستن خاله جونشون نه خداروشكر ندارم

خداياشكرت....❤️ 
2810