2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043959 بازدید | 684352 پست
@نیلدا     عزیزم کارت تموم نشد بیا یه خبر از خودت بده

مرسی که به یادم بودی نیلوفر عزیزم 

ایشالله این لحظه خیلی زود قسمت خودت بشه قرربونت برم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی که به یادم بودی نیلوفر عزیزم  ایشالله این لحظه خیلی زود قسمت خودت بشه قرربونت برم

انشالله فدات شم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
روزي دو تا بايد بخوري تا انتقالت چند روز ميشه؟ 

گفت ۱۱ روز دیگه بیا برای سونو دوباره فک کنم ۲۲ باشه الان به شما نگفتن پردنیزولون رو کی قطع کنی 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
جااان جااان😍🥰😍 هیچ معلومه کجایی😂😂صد بار اومدم تاپیک امروز مبارک باشه نیلدا جوووونم هزار بار م ...

از 4 تا 9 شب مطب بودم

دکتر عمل سزارین اوژانسی براش پیش اومد رفت 8 اومد دیگه من نوبت 10 بودم تا برم تو شد ساعت 9

ببخش نگرانتون کردم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
مرسی که به یادم بودی نیلوفر عزیزم  ایشالله این لحظه خیلی زود قسمت خودت بشه قرربونت برم

سلاااامممم مامان خانوم گل خوبی عزیزدلم؟؟ 

چه خبر؟ جوجه مادرچه حاله؟ منم جواب ازمایش اینمیم گرفتم.بایدکلی کاربشه قبل انتقالم

سلام مهربونا مرسی که به یادم بودین قلب جوجم میزد  همه چی خوب خداروشکر اون لحظه به یاد تک تک ...

خداروشکرعزیزم بسلامتی انشالله که قلبش هزارسال بزنه به امید خدا هممون این لحظه تجربه کنیم .من از صبح تخمدان چپم یکسره تیر میکشه خیلی نگرانم

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
گفت ۱۱ روز دیگه بیا برای سونو دوباره فک کنم ۲۲ باشه الان به شما نگفتن پردنیزولون رو کی قطع کنی 

من ديگه انصاري پور را نمي بينم خوبه پس ١١ روز وقت هست روزي ٢ تا بخور ، يك هفته قبل انتقال قطع كن 

بچه ها شما به فال قهوه طالع بینی و اینجور چیزا اعتقاد دارین

عزیزم من یه بار به اصرار خواهر همسرم گرفتم که البته خیلی از طرف تازه مطمین بودیم گفت من اصلا هیچ خرجی واسه بچه نمیکنم که اینقد خرج کردم که نگو😁 به نظرم اصلا نکن این کارو خدا قهرش میگیره کی بالاتر از خودش بسپار به خدا. ببخشید عزیزم یه وقت ناراحت نشیا ولی همشون الکیه مثلا یه چیزایی رو درست گفت ولی از گذشته بود چون گذشته اتفاق افتاده رو میتونن بگن ولی آینده نه

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

ببين يه پروتكل مصرف هم هست كه كلي هست براي كسانيكه مشكل ايمني و تيروييد ندارن  👇👇بر اين اساس هم ميشه مصرف كرد  

درمان یکسان انجام شده در درمان ناباروری مشابه گروه کنترل در بیماران گروه مداخله انجام شد. بعلاوه این درمان ، از روز قبل از ترانسفر20mg پردنیزولون تجویز و به مدت یک هفته ادامه یافته و سپس تا یک هفته بعد با دوز10 mg و 2 روز آخر 5 میلی گرم و بعد به طور کامل قطع شد. 

خداروشکرعزیزم بسلامتی انشالله که قلبش هزارسال بزنه به امید خدا هممون این لحظه تجربه کنیم .من از صبح ...

منم بودم ندا جون اصلا نگران نشو توروخدا

من هر روز دلدرد پریودی داشتم بعد یه بار تخمدان چپ بود یه بار راست باور کن طبیعیه هیچی نیست

مرسی عزیزم ایشالله توام خیلی زود خبر خوش میدی بهمون

سلام مهربونا مرسی که به یادم بودین قلب جوجم میزد  همه چی خوب خداروشکر اون لحظه به یاد تک تک ...

خدایا شکرت مبارکت باشه چشم و دلت روشن انشالله که سلامت بغلش کنی قربونش برم عزیزم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
بچه ها شما به فال قهوه طالع بینی و اینجور چیزا اعتقاد دارین

عزیزم همش دروغه یه نفری از پیامبر برای اینده ش پرسید پیامبر گفت مگه من خدام که بتونم اینده ببینم دیگه ببین پیامبر با اون عظمتش نمیتونست چه انتظاری از فال قهوه و اینا

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
2810