2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044123 بازدید | 684361 پست
اره عزیزم اخه من کلا یه دونه جنین دارم دکتر به خاطر کرونا این دارو رو نمیده که سیستم ایمنی زیاد پایی ...

گلم اول ازهمه بسپاربخداکه ازهمه مهمتره بعدم دکترت حتما تشخیصش این بوده که نخوری بالاخره دکترا علمشون ازمابیشترهست خیلیابدون پردینزولون هم مثبت شدن دلیل نمیشه که حتمااین داروخوردن حالا بازم از   دوستان دیگه بپرس ولی من میگم این داروریسک پذیرنیست عزیزدلم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلم اول ازهمه بسپاربخداکه ازهمه مهمتره بعدم دکترت حتما تشخیصش این بوده که نخوری بالاخره دکترا علمشون ...

ممنون اره من توکل کردم به خود خدا ببینم خودم دو دلم شاید نخورم 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
سیلویا جون انتی tpo شما چند بود ؟

مال من نرمال بود ٦٠ بود خودم به دكتر گفتم برام تجوير كن و دكتر گفت چون كم كاري تيروييد دارم قبول ميكنه ولي در كل خيلي ها كه چند بار سابقه ي انتقال منفي دارن براشون تجويز ميشه منم خواستم. كه براي منم تجويز بشه

من واقعا این مبحث سلول و گرید رو نمیفهمم مال من ۸ سلولی بود ولی گرید a. حالا چه طور مال شما ۱۶ سلولی ...

عزیزم فسقلی ها در حین رشد ممکنه تغییر گرید بدن، مثلا وقتی ۸ سلولی گرید a هستن ممکنه اگر بگذارن برای رشد بیشتر، گریدشون بیاد پایین

من واقعا این مبحث سلول و گرید رو نمیفهمم مال من ۸ سلولی بود ولی گرید a. حالا چه طور مال شما ۱۶ سلولی ...

یا حتی ممکنه گریدشون بهتر بشه، مثل مال ماهنده جون که یک دونه شون از گرید بی شده بود گرید ای

مرسی عزیز دلم😚

و این ها همه شون قوانینی هستند که خود جنین شناس ها برای خودشون گذاشتن، که هر جنینی در چه روزی باید چه تعداد سلول داشته باشه (یعنی رشد منظم) و فکر کنم شکل سلول ها هم براشون مهمه

خودت اینجور خوردی یا دکترت گفت؟من دکترم از تقریبا به هفته به انتقال نوشت برام‌که ۳روز بعدش کنسل شد گ ...

نه دكترم گفت اينجوري بخورم، من جرأت ندارم سرخود دارو بخورم😅

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️