2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044069 بازدید | 684356 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

كاش خودسر داري نخوري ولي مصرفش هر ١٢ ساعت يكي هست، كه تقريبا ده روز قبل از انتقال كه ميخوا ...

خودت اینجور خوردی یا دکترت گفت؟من دکترم از تقریبا به هفته به انتقال نوشت برام‌که ۳روز بعدش کنسل شد گفت روزی نصفی بخورم

یا رب العالمین
عزیزم جنین شما چند سلولی بودن و گریدشون چی بود 

نمیدونم چند سلولی بود ولی گفت گرید aکیفتش هم گفت از همه جنین هام بالاتر بود 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
عزیزم منظورت پردینزولون میخوای خودت بخوری؟ یعنی بدون تجویز پزشک؟ گلی این دارویی نیست که سرخودبخوری ح ...

اره عزیزم اخه من کلا یه دونه جنین دارم دکتر به خاطر کرونا این دارو رو نمیده که سیستم ایمنی زیاد پایین نیاد ولی به کسانی که انتقال دومشون باشه میده خودمم دو دلم می ترسم نخورم پشیمون بشم 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
اره عزیزم اخه من کلا یه دونه جنین دارم دکتر به خاطر کرونا این دارو رو نمیده که سیستم ایمنی زیاد پایی ...

عزیزم من شنیدم که به کسایی میدن که tpo شون بالاتر از حد نرماله . میخوای یه ازمایش فردا صبح بده . بدون تجویز دکتر میخوری ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
الان زنگ.زدم گفتن 16سلولی گرید b 😢 فک میکنم نباید تعیین جنسیت میکردم 😔

من واقعا این مبحث سلول و گرید رو نمیفهمم مال من ۸ سلولی بود ولی گرید a. حالا چه طور مال شما ۱۶ سلولی ولی گرید b. نه بابا ناراحت نباش انشالله که عالیه. میگم اون ۴ تای دیگه به درد نمیخوره یعنی خب دخترا رو نگه میداشتی

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
بچه ها من دوتا جنین بلاستوسیست امروز انتقال دادم از همگی التماس دعا دارم❤️ به امید روزی که هیچکس د ...

اي جاااانممم مباركا باشه عزيزم، منتظر خبراي خوبتم عزيزم😍

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
2810