2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043964 بازدید | 684352 پست
سلام خواهرتون شیر خودشو میداده یا شیرخشک ؟نه عزیزم من تهران نیستم

اول شیرخودش.ولی چون پروتئین داره ورعایت رژیم سخت بود.فقط شیرخشک آپتامیل پپتی .جونیور.بهش داد با داروش.وعده شیر دادن مقدارسی سی.خوابیدنش باید۴۵ درجه باشه.اصلا وقتی دارو وشیرخشک داد بچه آروم شد وخوابید خبری ازگریه ها وبی قراری هاش نبود .الانم ۴سالشه .حتما ببرینش فوق تخصص گوارش اطفال.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انقد دعا ميكنم كه بي دردسر باردار بشيد همگي، كه فقط خدا ميدونه🌷 درسته بعدش استرسش بيشتره ولي ش ...

سلام عزیزم شما هم قرص پردنیزولون شما هم برای انتقال داشتید طرز استفاده اش چه جوری بود چند روز قبل انتقال خوردید 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
چیکا جون سونو ان  تی رفتی قل ها یه اندازه بودن؟برای من یه اندازه ان تقریبا.خودم با حساب اون چیز ...

نه عزيزم من ١١ هفته و ٤ روز رفتم يه قل ١٣ هفته بود يه قل ١٢ هفته و ٥ روز . تاريخ زايمان ٢٣ تا ٢٥ ابان زده

خداياشكرت....❤️ 
اگه انشالله مشكلي نباشه تو سيكل بعديش ميتونيد انتقال بديد خراش هم ميشه با هيسترو داد

سلام سلویا جان من امروز پیش دکتر انصاری بودم چسپ جنین رو قبول کرد بهم بده ولی پردنیزولون رو گفت به خاطر کرونا نمیده من می خوام خودم بخورم امروز روز دوم پریودم هست از امروز روزی یکی بخورم بعد یه هفته به انتقال قطع کنم دوباره یه هفته بعد انتقال ادامه بدم درسته اینجوری 

سلام سمرجون ممنون عزیزم فردا زایمانمه... چشم به یاد شمام هستم حتما،،،ایندفعه که نشد انشاالله دفعه بع ...

قدم نو رسیده مباااارکه عزبزم.انشاله همیشه موفق و سلامت باشه عزیزم.ما باهم بودیم ولی من بچه هام یه ماه عجله کردن😂😂

قدم نو رسیده مباااارکه عزبزم.انشاله همیشه موفق و سلامت باشه عزیزم.ما باهم بودیم ولی من بچه هام یه ما ...

عزززيزم حال ني نيا خوبه الحمدالله؟😍راستي ميگم شير خودتو به وروجكا ميدي؟ خوابوندنشون سخت نيست؟🤕

خداياشكرت....❤️ 
آخه 15 و 16 خرداد تعطیله 13 و 14 هم پنجشنبه و جمعه هست بعد دیگه میره برای 17 ام، برای من که هر 12 سا ...

آهان اينم هست، آخه من دكترم به خاطر ماها كه باردار شديم مياد ١٥ ام كه تعطيله، پس برو انشاالله صداي قلبشم ميشنوي😍

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
۳۲ سالمه عزیزم کیست آندومتریوز دارم

اخه منم کیست داشتم ی دکتر گفت مشکوک ب اندومتریوز بعد امپول دیفرلین زدم قبل انتقال کیستم برطرف شد...توهم این امپولو بزن با مشورت دکترت حتمن

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻
سلام عزیزم شما هم قرص پردنیزولون شما هم برای انتقال داشتید طرز استفاده اش چه جوری بود چند روز قبل ان ...

سلام عزيزم آره داشتم، يكماه قبل انتقال روزي دوتا ميخوردم، تقريبا ده روز قبل انتقال به صورت تدريجي قطع كردم، يك هفته بعد از انتقال دوباره مصرف كردم. 

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
مرسی عزیزم ببخشید چند قیمتش؟

من ازاد ۲۰۰تا یک میلی خریدم۲۶تومن

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
سلام عزيزم آره داشتم، يكماه قبل انتقال روزي دوتا ميخوردم، تقريبا ده روز قبل انتقال به صورت تدريجي&nb ...

عزیزم دوزش ۱۰ بود یا ۵

سلام عزيزم آره داشتم، يكماه قبل انتقال روزي دوتا ميخوردم، تقريبا ده روز قبل انتقال به صورت تدريجي&nb ...

عزیزم دکتر به من نداده من می خوام خود سر بخورم چه جوری مصرف کنم اخر این ماه هم انتقال دارم دکتر گفت به خاطر کرونا نمیده ولی من دیدم اکثر کسایی که می خورن مثبت میشن 

2810