2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044015 بازدید | 684354 پست
باشه عزیزم برم پیش دکترم حتما بهش میگم ببینم چی میگه... اگه مثلا تیر هیسترو بکنم اونوقت با پریودیِ ...

عزیزم من پریودی دوره فروردین بعد پاکی رفتم هیسترو پریود بعد هیسترو داروهای انتقال رو شروع کردم و انشاالله دارم انتقال میدم امروز

سلام عزيزم انشاالله به سلامتي بري و جوجه هاتو بياري خونه و محكم به دل مامانشون بچشبن😍🌷اگرقابل باشم ...

❤❤❤

جوون دلم 😍😍🤗🤗مرسییی مهربونممم❤❤خدا نینیهاتو برات نگه داره الهیییییی 🤗🤗😍😍😍

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

❤❤❤ جوون دلم 😍😍🤗🤗مرسییی مهربونممم❤❤خدا نینیهاتو برات نگه داره الهیییییی 🤗🤗😍😍😍

عزيز دلمييييي دختر خوش انرژي😍😍♥️♥️ 

مرسي عزيز دلممممم🥰

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
استرادیول خارجی داشتن؟

عزیزم زنگ بزن اینجا واست بفرستن

داروخانه دکتر مهدوی

02188032244

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
نمیدونم عزیزم من امروز خودم این قرص رو میخواستم این داروخونه رو پیدا کردم داروخانه ارشاد میخواید ...

زنگ زدم نداشت

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
نه عزیزم ابن سینا دیگه نمیرم احتمالا یا دکتر اسرافیلی یا دکتر انصاری پور. عزیزمی انشالله همچنین خودت ...

ممنون عزیزم فدات ایشالا هممون 🤲

کدوم مرکز هستن این‌دکترا ؟ مامن؟

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
بچه ها من امروز روز ۱۳ بود و باز هم بی بی منفی نه دلش رو دارم امروز برم ازمایش بدم نه طاقت اینکه تا ...

عزیزم فردا برو آزمایش بده 

نا امید نباش خدا بزرگه💚💛🧡

اگر یک درصدم نشد بازم خودتو ناراحت نکن خودت روزی که پا به این مسیر گذاشتی همه این چیزارو میدونستی قوی باش

بچه ها من امروز روز ۱۳ بود و باز هم بی بی منفی نه دلش رو دارم امروز برم ازمایش بدم نه طاقت اینکه تا ...

عزيزم نا اميد نشو انشاالله آزمايشت مثت باشه🤲🏻🌷 الان داشتم صفحه هاي اول همين تاپيك رو ميخوندم، يكي از كاربرا روز ١٣ بي بي چك منفي بوده، ولي آزمايشش مثبت بوده، پس عزيزم نا اميد نباش..

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
سلام خانوما خوبین ببخشید برا تعیین جنسیت با ای وی اف کدوم مرکز خوبه انتخاب خودم ابن سینا هستش خوبه ب ...

همین جا مامان ماهک جون با دومین انتقال باردار شدن الان پسرشون حدودا سه ماهس یا ابن سینا برو یا مام ولی مام گرون تره

خونریزی داشتم آخه عزیزم😥

آهان خب خدا رو شکر مشکلی نیست عزیزم، منم خون ریزی داشتم تو 5 هفته ولی دکترم گفت خونه بمونم و هفته 6 برم 

ولی شما کار خوبی کردی، فقط واسه رویت روی ماه نی نی عجله نکن الان زوده هفته آینده می بینیش

آهان خب خدا رو شکر مشکلی نیست عزیزم، منم خون ریزی داشتم تو 5 هفته ولی دکترم گفت خونه بمونم و هفته 6 ...

میدونی چی گفت.۲تا ساک دید یکیش کوچیک بود و خالی یکی با زرده.گفت شاید خونریزیت به خاطر اون خالیه است.تو سونو هیچی از اون ساک خالی نزد

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
2810