2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044018 بازدید | 684354 پست
سلام بچه هااا خوبین همگی ❤❤❤🤗🤗 من فردا انتقال دارم😊 همه چیز و سپردن ب خداااا میدونم ک خدا خیر ...

به سلامتی عزیزم ایشالله ۱۴ روز دیگه بیای خبر مثبت شدن ازمایشتو بدی ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بچه هااا خوبین همگی ❤❤❤🤗🤗 من فردا انتقال دارم😊 همه چیز و سپردن ب خداااا میدونم ک خدا خیر ...

به سلامتی عزیزم

انشالله که خیره و مامان میشی🥰🥰

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
الهییی.خیلیییییییی  غصم شد. میدونم ناراحتی ولی خوب بازم یکم استراحت کن و ورزش برو یکم به خودت ا ...

عزیزمی جانم خیلی گلی. الان خدا رو شکر خیلی آرومم خیلی سپردم به خدا. حتما عزیزم پیاده روی رو چند روز آینده هر شب میرم و پریود بشم میرم دکتر تا دوباره شروع کنم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
بچهاتوروخدا کمکم کنین دارم از درد میمیرم،سه روزه پانکچرشدم شکمم ازعصرتاحالاخیلی بزرگ شده دارم میترک ...

عزيزم دوغ خوردي؟ سفيده تخم مرغ خوردي؟ اگر خيلي درد داري برو بيمارستان گلم 

خداياشكرت....❤️ 
بچهاتوروخدا کمکم کنین دارم از درد میمیرم،سه روزه پانکچرشدم شکمم ازعصرتاحالاخیلی بزرگ شده دارم میترک ...

عزیزم اینجا بچه هامیگفتن سفیده تخم مرغ ودوغ زیادمصرف کنید.من همین علائم داشتم تب کردم مجبور شدم بیمارستان بستری بشم.امیدوارم شمازودخوب بشی ولی اگر خدای نکرده تب کردی و شکمت خیلی ورم کرد حتما برو اورژانس.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
به به خدا روشکر برگشتی عزیزم گلم پیاده روی داشته باش اگه وزنت بالاست تو این مدت کم کن تقویتی هم پ ...

فدات بشم نیلو جونم چشم حتما 

ببین جنینام ۲تا نی دارم ولی یه دونه اشو دکتر جنین شناس تشخیص داده برا بلاست خوبن 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
مكمل هايي كه تو تاپيك صحبت شده را تهيه و شروع كنيد  البته هيستروسكپي هم بد نيست انجام بشه بعد ...

باشه عزیزم برم پیش دکترم حتما بهش میگم ببینم چی میگه...

اگه مثلا تیر هیسترو بکنم اونوقت با پریودیِ همون ماه برام انتقال میده یا باید وقفه بیفته؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

سلام دوستان 

استرادیول رو داروخونه شهرری داره

اگه کسی خواست بگه ادرس بدم تا تموم نکرده

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
2810