2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044126 بازدید | 684361 پست
الهییییی که هر چی از خدا میخواین به بهترین وجه براورده بشه. شکر خدا امروز از صبح نداشتم اون دردو. وا ...

عزیزم خدا رو شکر 😍 😍 😍 آره بابا خبری نیست نترس الکی 

البته حق داری ولی مطمئن باش الان خوبی

عزیزم شما چند وقت پردنیزولون خوردی؟  چاقی یا پف و اشتهای زیاد هم داشتی؟

اره پف میاره اشتها ن ولی پف میاره خیلس چون کورتونه من سه ماه خوردم هنوزم قطع نکردم چون نمیشه یهو قطع کرد دارم تازه خورد خورد قطع میکنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@زینبی_بابا     عزیزم سلام.ببخش مزاحمت شدم این ۲خط آخر این سونو فکرمو خیلی مشغول کرده می ...

مامان عجول چه خبره این همه زود رفتی سونو آخه 

خب معلومه یک هفته دیگه باید میرفتی نه الان گلم

الان قطب جنینی ساک حاملگی حتی یک میلی متر هم نیست 😉 😉 😉 😉 

هفته دیگه میری قلب خوشکلش هم تشکیل شده 

هردوش مولتی ویتامینه عزیزم نیاز نیست جفتشو باهم داشته باشی یا ماکاویت بگیر یا کانسپشن جاش کیوتن بگی ...

عکسشو برام میفرستی.کیوتن خارجی؟چندشو بگیرم منظورم دوز مصرف‌شده.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
عزيزم امگا ٣ حتما روش نوشته باشه بدون جيوه يا mercury free كيوتن و ال ارژنين را به دوزشون نگاه كن ك ...

عزیزم یه دنیا ممنون❤❤🥰🥰

آسپرین رو دکترتون چند ماه قبل انتقال براتون تجویز کردن

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
عکسشو برام میفرستی.کیوتن خارجی؟چندشو بگیرم منظورم دوز مصرف‌شده.

برای من این مارک بود تحت لیسانس گلدن لایف انگلیس روزی دوتا میخوردم اگر کیوتن 100 گرفتی روزی یه دونه بخور این دوتاش باهم میشه 60 میلی گرم چون دزش 30 هستش

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
نیلوفر جونم حالت بهتره؟ دیروز پیاماتو خوندم اما اصلا نمیدونستم چی بگم که از درد دلت کم کنم ماها نمی ...

بخدا اگه هزار بار خدارو شکر کنم واسه داشته شماها کمه

ممنونم عزیزم،مطمئنم دعای مادر مهربونی مثه تو درای رحمت خدا رو هر چه زودتر به روم باز میکنه هر چند که تا الانم بسته نبوده

نیلدا جونم فردا میری سونو به سلامتی بری و بیای 

اون لحظه که خیلی ذوق میکنیا،وقتی صدای قلب قشنگشو میشنوی منو یاد کن❤❤❤❤❤❤💚💚💚💚💚💚🧡🧡🧡🧡🧡🧡

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
بخدا اگه هزار بار خدارو شکر کنم واسه داشته شماها کمه ممنونم عزیزم،مطمئنم دعای مادر مهربونی مثه تو د ...

الهی قربونت برم بخدا به یادتم شک نکن فردا اون لحظه از ته دلم برای تک تکتون دعا میکنم 

دیروز دوستم میگفت عبدالهیان تو 5 هفته به اونم گفته ساک خالیه و تو 7 هفته رفته قلب تشکیل شده 

منم دیگه به این امید هی میگم فردا میبینمش دیگه امیدوارم خدا ناامیدم نکنه

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
الهی قربونت برم بخدا به یادتم شک نکن فردا اون لحظه از ته دلم برای تک تکتون دعا میکنم  دیروز دو ...

مطمئن باش فردا قلب خوشگلشو ميبيني بهترين لحظه براي هرخانم منتظر بهترين😍😍😍خدايا به حق همون حال خوبي كه صداي قلب ني ني به مامانا ميده همه ي دوستاي منتظر تاپيك رو حاجت روا كن 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

خداياشكرت....❤️ 
مطمئن باش فردا قلب خوشگلشو ميبيني بهترين لحظه براي هرخانم منتظر بهترين😍😍😍خدايا به حق همون حال خوب ...

مرسی قربونت برم چقد حرفاتون آرامش میده بهم

واقعا همینه، خیلی دعات قشنگ بود

برای من این مارک بود تحت لیسانس گلدن لایف انگلیس روزی دوتا میخوردم اگر کیوتن 100 گرفتی روزی یه دونه ...

ممنونم عزیزم .فردا اولین صدای پای زندگی رو دروجودت میشنوی وباتمام وجود لذت میبری وعشق میکنی  واین یعنی اولین لحظه عاشقی   

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد