2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044130 بازدید | 684361 پست
اصلا كيفيت ربطي به  ذخيره نداره خانم ٤٢ ساله ١٠ تخمك داشت ٨ حنين براش تشكيل شده بود با من انتقا ...

يه خانوم  قبل من انتقال داشت رفت رو صندلي نشست كارت جنين رو بهش دادن بعد از ٨ جنين هر٨ تاش پسر بود يعني اينقد كيفيت تخمك  خوب بوده يك جنين از بين نرفته در تعيين جنسيت ٤٢ سالش هم بود كفت دكتر نصر شوكه شده  كه اينقد به سن اهميت ميده ولي كفت روزي ٢٠تا قرص ميخوريم من وهمسرم

عزيزم پس جطور دكتر عليرضايي به من كفت بارداري طبيعي ربطي به ذخيره تخمدان نداره دقيق اين حرفش ي ...

بله ميشه محال نيست و بارداري طبيعي با ذخيره تخمدان ٠.١ هم مي تونه اتفاق بيفته چون براي باردار شدن يه تخمك خوب هم ازاد بشه كافيه ، اما كلا" با كاهش ذخيره تخمدان شانس بارداري طبيعي كم ميشه چون كميت و كيفيت تخمك ها افت مي كنه ، علت اينكه سن خانم ها اينقدر نقش مهمي را در بارداري ايفا ميكنه همينه ديگه چون بعد ٣٧ سالگي ذخيره تخمدان سريعتر شروع به افت ميكنه و فقط ۵ درصد خانم ها ميتونن توي اون سنين طبيعي باردار بشن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اصلا كيفيت ربطي به  ذخيره نداره خانم ٤٢ ساله ١٠ تخمك داشت ٨ حنين براش تشكيل شده بود با من انتقا ...

خب عزیزم لزوما خانم ۴۲ ساله ذخیرش پایین نیست. بعد من اینو از خودم نمی گم که! تو مقالات اشاره شده که کاهش ذخیره می تونه با کاهش کیفیت تخمک رابطه معنی دار داشته باشه.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
شما ذخیرت خوبه عزیزم. فقط مثل من به داروی تحریک تخمدان خوب پاسخ ندادی. که احتمالا با تغییر آمپول تخم ...

من خودم ٢٠ تخمك داشتم ولي ١٢ تاش خوب وبالغ بود ٨ تاش خوب نبودن كيفيت تخمكم خوب نبود 

باید ال دی رو میخوردی و قطع نمیکردی بسته دوم رو شروع میکردی تا بهت بگه قطع کنی و استرادیول رو شروع ک ...

ای جانم عزیزم

پس دیر شده برای من

من خداروشکر تا الان مشکل آندو نداشتم خوب بالا رفته بود آندومترم حتی این سری تعداد قرصامو کمتر کرد گفت رحمت خداروشکر خوب بالا میره جواب میده.

پرسیدم با اینکه اصلا رومم نمیشد و دوست نداشتم ولی به اصرار همسرم پرسیدم نمیدونم چرا ج نداده دو روز پیشم اس داده بودم راجع به تست پاپ اسمیر اونم هنوز ج نداده تعجبیه  فک کنم از دست من خسته شدم دیگه جوابمو نمیده 😅 آخه همیشه زودی ج میداد🙃

در اندک من تویی فراوان یارب..
شما ذخیرت خوبه عزیزم. فقط مثل من به داروی تحریک تخمدان خوب پاسخ ندادی. که احتمالا با تغییر آمپول تخم ...

به نظرم این عدد الکیه والا. انشالله که انتقال میدی به سلامتی و مامان میشی عزیزم. ال کاارنتین بهش دادم ۴ ماه خورد بازم براش اینسری میخرم. انشالله خیره

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
من خودم ٢٠ تخمك داشتم ولي ١٢ تاش خوب وبالغ بود ٨ تاش خوب نبودن كيفيت تخمكم خوب نبود 

معمولا اینطوری میشه. همه تخمکها خوب و باکیفیت نیستن.

ایشالا جنینهات همه عالین.

سیلویا جان دکتر انصاری چه آمپولایی برای شروع سیکل پانکچر بهتون داده بود ؟

من خودم گفتم گونال مي خوام بزنم و برام نسخه كردن از بیرون تهيه كردم شما هم بايد خودتون درخواست داروي خارجي كه بيرون موجود هست را بكنيد و تهيه كنيد 

به نظرم این عدد الکیه والا. انشالله که انتقال میدی به سلامتی و مامان میشی عزیزم. ال کاارنتین بهش داد ...

خوب دکترها هم برای حساب و کتابهای خودشون به این اعداد و ارقام نیاز دارن دیگه. وگرنه که ماهی یه تخمک و یه اسپرم فقط قراره با هم تشکیل جنین بدن.

ممنونم عزیزم. انشالله

منم ۳۲سالمه دقیقا منم ذخیره تخمدانم ۲/۷ همه آزمایشای دیگمم خوب. همسرم موروفو صفر خودم کیست آندومتریو ...

عزیزم من سری اول پانکچر با داروهای خارجی ۵ تا تخمک داشتم ولی پیش دکتر انصاری با داروهای ایرانی ده تا تخمک خوب داشتم فقط دکتر دوز داروها رو زیاد کرد انشالله شما هم این سری تعداد تخمکات بیش تر میشه با هر دکتری رفتی خلاصه پرونده ات رو ببر تا شرایط تو بدونه 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
عزیزم من سری اول پانکچر با داروهای خارجی ۵ تا تخمک داشتم ولی پیش دکتر انصاری با داروهای ایرانی ده تا ...

من هم بار اول سه تا تخمک داشتم، بار دوم با افزایش دوز ۷تا.

ولی تعداد جنین هام فرق چندانی نکرد.

خب عزیزم لزوما خانم ۴۲ ساله ذخیرش پایین نیست. بعد من اینو از خودم نمی گم که! تو مقالات اشاره شده که ...

ميدونم عزيزم ميگم كه شانس ديكه خواهر شوهرم تخمك ضعيف چند سال تحت نظر دكتر بود طبيعي باردار شد٤٠ سالش بود ،كلا بالا رفتن سن كيفيت تخمك رو كم ميكنه شكي نيست حالا شايد يكي شانس بياره بدنش به مكمل جواب بده همون تعداد كم تخمك براش جنين تشكيل بشه يكي هست بدنش به مكمل هم خوب جواب نميده وجنين كم براش تشكيل ميشه يا بدنش به امپول خوب جواب نميده