2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043956 بازدید | 684352 پست
من ۳۶ سالمه. می دونی آخه شما یه بار طبیعی باردار شدی. آدم اینجوری خیالش راحتتره. شاید اصلا مشکلت بخ ...

منم ۳۲سالمه دقیقا منم ذخیره تخمدانم ۲/۷ همه آزمایشای دیگمم خوب. همسرم موروفو صفر خودم کیست آندومتریوز که گفتن جایی رو درگیر نکرده و نیاز به عمل نیست بعد با کلی دارو فقط ۶تا تخمک که ۳تاش خوب بوده و گرفتن. ما هم توی خواهر و برادرامون هیچ کدوممون مشکل نازایی نداشتن و همه ماشالله زود باردار شدن حالا شانس من نمیدونم چرا اینجوری شده. دکترت کیه الان عزیزم؟

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشالله و حتما با داروي خارجي تو سيكل بريد 

سلویا جان این سری که پریود بشم برم دکتر چه داروهای بهم میده دکتر بهم گفته تا سوم پریودی بیا ولی روزهای شنبه وپنجشنبه نیست به نظرت چهارمین روز برم اشکال داره داروها رو از چندمین روز باید مصرف کنم 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
سلام،  من جنینم دوروزه بود عزیزم،  چی شده؟

سلام من تا الان سه بار جنین دو روزه انتقال دادم 

نگرانم این دفعه هم بخاطر دو روزه بودن نگیره

بچه ها گفتن شما با جنین دو روزه مادر شدی

یه صلوات مهمونم کنید
همه چی دست خداست چرا گفت ۱۰ درصد عزیزم میدونی چرا استروژن کنژوگه داده تا الان نشنیده بودم

نمیدونم، به خاطر ذخیره ام گفت، 

والا قرص هم نمیدونم ، ترکیبات استروژن هست، استرادیول هم توش داره، کلا روزی دو تا استرادیول داد با این فقط

بچه ها من امروز موعدم  بود(البته هنوز وارد سیکل انتقال نشدم) و از سه روز پیش لک بینی داشتم که ا ...

سلام عزیزم 

ببین امکان هر چیزی هست ولی الان دور از جونت دور از جونت 1 درصد خارج رحمی هم باشه خطر ساز نیست در این مرحله

ولی احتمال زیاد اسپاسم عضلانی هست که جای نگرانی نداره، خصوصا که خون ریزیت هم شدید شده، اگر این دفعه خون ریزیت خیلی کمتر از قبل بود آزمایش بتا بده وگرنه اصلا نترس

منم ۳۲سالمه دقیقا منم ذخیره تخمدانم ۲/۷ همه آزمایشای دیگمم خوب. همسرم موروفو صفر خودم کیست آندومتریو ...

خب اگه ذخيره اينقد مهم باسه شما ذخيره اتون خيلي خوبه ولي تخمك كم براتون تشكيل شده پس عدد ذخيره به نظرم نميشه زياد روش حساب كرد من دوستم ذخيره اش نصف شما بود ١/٥ ١٤ تخمك داشت ١٢ جنين البته تعيين جنسيت بود٢٥ ام انتقال داشت الان بي بي چك كذاشته مثبت شده

عزيزم پس جطور دكتر عليرضايي به من كفت بارداري طبيعي ربطي به ذخيره تخمدان نداره دقيق اين حرفش ي ...

می گن که با کم شدن ذخیره تخمدان، احتمال داره کیفیت تخمکها هم کم بشه. بخاطر این توی هر سیکل پریودی ممکنه لزوما تخمک با کیفیت نداشته باشی. که این با افزایش سن هم مرتبطه.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
نمیدونم، به خاطر ذخیره ام گفت،  والا قرص هم نمیدونم ، ترکیبات استروژن هست، استرادیول هم توش دا ...

انشالله که به زودی خبر خوش میدی عزیزم❤❤❤

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
می گن که با کم شدن ذخیره تخمدان، احتمال داره کیفیت تخمکها هم کم بشه. بخاطر این توی هر سیکل پریودی مم ...

اصلا كيفيت ربطي به  ذخيره نداره خانم ٤٢ ساله ١٠ تخمك داشت ٨ حنين براش تشكيل شده بود با من انتقال داشت

خب اگه ذخيره اينقد مهم باسه شما ذخيره اتون خيلي خوبه ولي تخمك كم براتون تشكيل شده پس عدد ذخيره به نظ ...

آره به نظرم ربطی نداره به این ذخیره چون من همه چیزم نرماله توی این ۹ سال زندگی یک بار پریودم عقب جلو نشده همه چیزم اوکیه ولی خب اینجوری شده

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
آره به نظرم ربطی نداره به این ذخیره چون من همه چیزم نرماله توی این ۹ سال زندگی یک بار پریودم عقب جلو ...

يكي ديكه باذخيره ٤ همين تعداد تخمك داشت كه اون دوستم  با ذخيره ١/٥ داشت 

منم ۳۲سالمه دقیقا منم ذخیره تخمدانم ۲/۷ همه آزمایشای دیگمم خوب. همسرم موروفو صفر خودم کیست آندومتریو ...

شما ذخیرت خوبه عزیزم. فقط مثل من به داروی تحریک تخمدان خوب پاسخ ندادی. که احتمالا با تغییر آمپول تخمکهای بیشتری می تونن ازت بگیرن. مورفوی صفر برای بارداری طبیعی یکم سخته، اما برای آی وی اف می تونن کیفیت خوب هم پیدا کنن. اگه همسرت ال کارنتین استفاده نکرده براش بگیر. روی مورفوی همسرم من که تاثیر داشت.

من پانکچر و انتقال اولم با دکتر عارفی بود، پانکچر دومم با دکتر رزاقی. انتقالمم به امیدخدا با خودشه

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
2810