2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044167 بازدید | 684362 پست
وای وای خیلی🥺🥺 میبینمش تپش قلب میگیرم ببین چیه که تو اتاق عمل موقع انتقال فقط ازش پرسیدم چون شاغ ...

ای بابا ، چه بدجور رفتار کرده 🤨

چرا آخه اینجوری می کنن! اعصاب ندارن نیان تو این کار خوب! منم با عارفی همچین مشکل مشابهی داشتم. یه وقتها گل و بلبل بود اما اکثر اوقات یا غر می زد به بقیه یا در جواب سوالت تیکه می انداخت! انگار من فلوشیپ ناباروری دارم و خودم باید مطلع باشم!

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
من مثبت فکر میکردم عزیزم ولی آماده هر چیزی بودم چون ۴۰تا ۵۰درصد شانس هست توی میکرو

سارا جون...عزیز دلمممم..خیلیییی ناراحت شدمممم😞

الهیییییی بهترین هااا برات رقم بخوره ❤❤مطمئنا خدا جواب این صبوریتو ب زودی زود میده

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزمی دوست جونم ببخش ناراحتت کردم فدات شم باید قوی باشیم بعد از فوت داداشم دیگه هیچی نمیتونه منو از ...

قربووووووووون دل مهربون و بزرگت برم آبجی . حتما همین طوره.

ان شاالله زودتر از من برا خودت خوشحالی می کنیم  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
روش شانگهاي يعني شما دارو ميگيري كه تخمك كشي بكني تعدادي فوليكولت بالغ ميشه و تعدادي ريز مي مونه يبا ...

مرسی عزیزم که برام توضیح دادی خدا خیرت بده. پس دوبار هزینه عمل پانکچر دادی؟ کلا هر بار چندنا تخمک داشتی؟ که ۱۱ تا جنین شد برات ذخیرت چند بود ؟

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سارا جون...عزیز دلمممم..خیلیییی ناراحت شدمممم😞 الهیییییی بهترین هااا برات رقم بخوره ❤❤مطمئنا خدا ج ...

عزیزمی ممنونم ازت. انشالله گلم. خودت چیکار کردی رفتی دکتر

سارا جون متاسف شدم خیلی گلم یه وقتا زمانش نرسیده دختر قوی انشالا بزودی نی‌نی نازتو بغل میگ ...

ممنونم عزیزمی الهی آمین. انشالله خودت به زودی مامان میشی قربونت برم

عزیزمی ممنونم ازت. انشالله گلم. خودت چیکار کردی رفتی دکتر

اره قربونت برم..رفتم سونو واژینال ضخامت رحم ۷بود 

بهم چهارشنبه صبح نوبت داد برا انتقال...تا خدا چی بخادد

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
اره قربونت برم..رفتم سونو واژینال ضخامت رحم ۷بود  بهم چهارشنبه صبح نوبت داد برا انتقال...تا خد ...

به سلامتی عزیزم انشالله که خدا پشت و پناهت باشه جونم

به سلامتی عزیزم انشالله که خدا پشت و پناهت باشه جونم

عزيزم من همونموقع بهت پيام ندادم چون از ته قلبم ناراحت شدم برات😔اميدوارم بزودي زود معجزه خدا شامل حالت بشه عزيزدلم❤️

خداياشكرت....❤️ 
عزيزم من همونموقع بهت پيام ندادم چون از ته قلبم ناراحت شدم برات😔اميدوارم بزودي زود معجزه خدا شامل ح ...

فدات شم من مامان مهربون. ببخش ناراحتت کردم چیکا جونم من الان حالم خوبه و در حال جستجو و تحقیقم که مطب کدوم دکتر برم😁. عزیزمی