2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044439 بازدید | 684389 پست
خواهش می کنم نه دکتر به من سلن زینک داده بود قبل پانکچر برای انتقال هم فرتیل سی ام می خورم 

مرسی عزیزم ‌ . من لبنیات برای دخترم میگیرم هر دقه شوهرم‌میگه فاسد میشه حیفه ، میگیره همه رو میخوره . بخدا خستم‌کرده😫😫

خدای من خدای معجزه هاست . 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زی زی بعد از انتقال چجور برگشتین؟ شوهرت چطور رانندگی میکرد؟ پشت خوابیدی یا جلو؟

با ماشین خودمون برگشتیم عزیزم...اولش یه ساعت پشت دراز کشیدم دیدم پدرم داره در میاد ازبس جاده هراز داغون بود جادش اصلا راحت نبودم بعد از یه ساعت اومدم جلو صندلی و خابوندم رااااحت خوابیدم پاهامم بیشتر دراز کرده بودم رو داشبورد بود😄شوهرمم معمولی راه میرفت نه با سرعت خیلی زیاد نه کم بیشتر سعی میکرد سر سرعت گیر رعایت کنه که اذیت نشم وگرنه جاده صاف با سرعتم میرفت حتی...ما فقط ساعت برگشتمون نیم ساعت بیشتر از وقتای دیگه که از تهران میومدیم بیشتر بود اون روز...

مرسی عزیزم ‌ . من لبنیات برای دخترم میگیرم هر دقه شوهرم‌میگه فاسد میشه حیفه ، میگیره همه رو میخوره . ...

عزیزم من دو بار این راه رو رفتم به نظرم گرمی خوردن خیلی تاثیر داره شوهرم شیر هم که می خورد داخلش زرد چوبه می ریخت  خرما زیاد می خورد چای دارچین وزنجبیل 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
عزیزم من دو بار این راه رو رفتم به نظرم گرمی خوردن خیلی تاثیر داره شوهرم شیر هم که می خورد داخلش زرد ...

آفرین به همسرت . خیلی خوبه که رعایت میکرده . اول که آزمایش داد خیلی رعایت میکرد الان بی خیال شده بعد خیلیم اصرار داره که حتما دوباره بچه دار شیم 🤣

خدای من خدای معجزه هاست . 
پسر منم اینجوریه منم چند مدل دارو میدم .نبردی واکسنشو بزنی ؟

نه عزیزم اکو قلب و سونوی لگن داره بخاطر زود به دنیا اومدنش، اکو رو انجام دادیم سونوشم بده بعد میبرم برای واکسن

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
آفرین به همسرت . خیلی خوبه که رعایت میکرده . اول که آزمایش داد خیلی رعایت میکرد الان بی خیال شده بعد ...

اره رو سلامتیش حساسه وقتی دید مورفولوژی بعد عمل هم هنوز یک درصده خیلی تلاش کرد 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷