2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044517 بازدید | 684391 پست
عزیزم شما جنینت b  بود چند روزه انتقال دادی؟ چند سلولی بود؟

بله ۲ تا بی و یکی آ.ب بود...

رویان برا من۳ روزه فریز کرد جنینارو، که ab 10 سلولی و گرید bها هم ۸ سلولی و ۶ سلولی بودن...

دو روز قبل انتقال از فریز در آوردن بلاست کردن و انتقال دادن برام

درضمن جنینامو هچینگ هم کردن...

بچه ها درسته که میگن گریه باعث سقط میشه؟من امروز عصبی بودم خیلی گریه کردم تو سایت دیدم نوشته باعث سقط میشه دیگه خل شدم همه چی سرچ میکنم😭😭😭😭

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله ۲ تا بی و یکی آ.ب بود... رویان برا من۳ روزه فریز کرد جنینارو، که ab 10 سلولی و گرید bها هم ۸ سل ...

امروز روز دهم انتقالمه از غروب دوبار رحمم درد عجیبی گرفت و کمر دردم شروع شده 

چکار کنم کسی مثل من بوده؟

😍به آرزوهایم قول رسیدن دادم😍
بچه ها درسته که میگن گریه باعث سقط میشه؟من امروز عصبی بودم خیلی گریه کردم تو سایت دیدم نوشته باعث سق ...

وای نگو منم چند روز پیش گریه کردم😔😔

😍به آرزوهایم قول رسیدن دادم😍
بچه ها درسته که میگن گریه باعث سقط میشه؟من امروز عصبی بودم خیلی گریه کردم تو سایت دیدم نوشته باعث سق ...

من یه روز قبل آزمایش بتا پشت فرمون بودم تصادف کردم کلی حرص خوردم اون روز و فشار روانی بهم وارد شد اومدم خونه زیارت عاشورا گذاشتم تااااا دلت بخواد گریه کردم با صدای بلند یعنی عرررر میزدما چون هم بخاطر تصادف اعصابم خورد بود هم اینکه دو روز قبلش بی بی چک زده بودم بعد از یک ساعت دیدم هاله داره فکر میکردم انتقالم منفی شده چون ده دقیقه اول اصلا هاله نداشت...چرا پس بچه های من سقط نشدن با اونهمه گریه 🤔😉😆

اینا همه یه مشت حرف چرته که اینجا و اونجا مینویسن هیچکی تا حالا با گریه و اینا بچش نیفتاده...آخه چرا هرکی هرچی میگه باور میکنین والا به خدا بچه هاتون گناه دارن الکی استرس بهشون وارد میکنین😃😁

باز یه علایمی داری خوبه.تکرار کن انشالله که دوبرابر شده و همه چی خوبه

مرسي عزيزم انشاالله با دعاهات😍

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

بچها من امروز روز شیشم هستم عصری  خیلی سرگیجه شدید داشتم در حد بیهوش شدن  ۳ بار اوردم بالا چیکارکنم حالم خیلی بده اصلا نمیتونم بخوابم همینجور میخوابم سرم گیج میره چیکار کنم کسی میدونه 

فردا صبح میرم میدم، کسی اینجا بوده با بی‌بی مثبت و آزمایش منفی؟ 

من نديدم اينجا، انشاالله مثبتي😍

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

با سلام خدمت دوستان گرامی

چندتا دارو دارم اگه کسی تو قم زندگی میکنه بهش بدم

ارگالترون تاریخ انقضا 09-2021 تعداد ۵ تا

HMGکارما تاریخ انقضا 18-۵-۲۰۲۲ تعداد ۲۱ تا

سینال اف ۴۵۰ یک عدد تاریخ انقضا ۱-۲۰۲۲

گونال اف دارم ولی متاسفانه تاریخ انقضا ۰۲-۲۰۲۱ بوده ۷۵ واحد به تعداد ۳۰ عدد ولی باید از دکتر داروساز بپرسید میشه استفاده کرد یا نه

من یه روز قبل آزمایش بتا پشت فرمون بودم تصادف کردم کلی حرص خوردم اون روز و فشار روانی بهم وارد شد او ...

وااای واقعا میگی؟؟؟خداروشکر که بچه هات صحیح و سالمن مرسی عزیزم امیدوارم کردی من خودمم بلانسبت شما خرم همه چیو سریع باور میکنم

من اوايل تو تي وي هركس بغض ميكرد من مثل چي عر ميزدم انگار كه زبونم لال عزيزي از دست رفته يادمه فيلم دودكش ميذاشت بچش تصادف كرده بود پول نداشت زن و شوهر گريه ميكردن من اينقدر گريه كردم چشام شكل قورباغه شده بود😂😂عزيزم هيچي نميشه خيالت راحت😘😘😘

خداياشكرت....❤️ 
بچه سرم به شدت درد میکنه انگار مغزم کلا در فشاره وقتی دراز میکشم بدتر میشم تورو خدا کسی راهکاری داره ...

من هروقت سردرد میشدم با مسکن خوب نمیشدم چون زیاد مسکن میخوردم سردردام شدیده همیشه شوهرم کف پاهامو با روغن زیتون ماساژ میداد حدود یه ربع خیلی زود خوب میشدم