2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044514 بازدید | 684391 پست
عزیزم بسته به شرایط فرد داره.....  معمولا تا غربال هست بعدش بر اساس شرایط یا کم میشه یا قطع می ...

واقعا میخواستم بابت این موضوع تاپیک ازتون تشکر کنم انشالله خیر دنیا و آخرت رو ببینید جواب خیلی از سوالاتمون رو اینجا گرفتیم .

حرفتون درست و منطقیه خیلی ممنون آبجی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام مامان ماهک خوبی عزیزم پسر قند عسلت خوبه انشاالله؟ بزرگ شده دیگه ماشاالله الان😍 آره دیگه روزای ...

سلام عزیزم مرسی اره دیگه پسر منم نزدیکه ۳ماهشه 

ای جونممم بسلامتی خوبه وزنش تا اون موقعم اره اصافه میشه 

پسر من ۳۳۱۰وبود قدشم ۵۱

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
من روز ١٣ انتقال رفتم پيش دكترم گلم ساكو ديد چون دكترم روزاي زوج مطبه اگر اون روز نميرفتم ميموند برا ...

مرسی عزیزم پس رفتنم زود نیست💋💋

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
ممنون عزيزم انشالله شما هم نتيجه بگيريد ، چسب جنين را خودم پيشنهاد دادم دكتر قبول كرد ٢ تا زدم يدونه ...

خیلی ممنون عزیزم خدا برات حفظ

کنه 😘

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
قربونت برم انشالله که قسمت همه ی منتظرا باشه و هرچه زودتر جواب بگیرن

نداجون شما الان حالت خاصي داري؟ من يكم نگرانم

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
درد داشت عزیزم؟؟

منم زدم، اصلا درد نداره عزيزم، فقط وقتي اومدم خونه يكم رحمم حالت انقباض داشت، كه خوابيدم، وقتي بيدار شدم خوب بودم. آمپول رو وارد رحم نميكنن، آمپول رو وصل ميكنن به يه ني نازك پلاستيكي، شبيه گاتتر انتقال جنين، بعد اون مايع رو تزريق ميكنن به داخل رحم. 

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️