2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044602 بازدید | 684400 پست
سلام عزیزم کاری از دست ما بر نمیاد گلم چز همون فعالیت داشتن و پیاده روی  فکر کنم دفعه بعد بهت ...

زینب جون سلام عزیزم

روزت بخیر

سوالم اینه که ایمونولوژیست اصفهان بهم گفت بهتره به دکترت بگی باشروع سیکل انتقال هپارین بهت بده. گفت به همه کیس های آی وی اف ک مشکل ایمنی دادن پیشنهاد میدیم

ولی دکتر مشایخی قبول نکرد گفت شما ازمایش خونت مشکلی نداره و تازه هماتولوژیست باید هپارین تجویز کنه نه ایمونولوژیست و حتی اگه نیاز باشه فقط بعد از انتقال میدیم نه قبلش.

شما هپارین یا انوکسا قبل یا بعد انتقال نداشتی؟  بنظرت تایر هپارین خیلی بیشتر از آسپرینه؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
میشه چهاروزه درسته؟

اره عزیزم

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ایشاالله ک خیره عزیزم گفتی روز چندمی ۱۲؟

ان شاءالله آره گلم روز ۱۲

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
نه من بار اول iuiکردم ک باردار شدم ۸ هفته گفتم پوچه سقط کردم بار دوم ivf ک نه سروم داشتم ن قرص ک بتا ...

آره درسته

منم همین رو میگم

باید از قبل انتقال پردنیزولون و سرم داشته باشی اونم چهار عدد

و به محض مثبت شدن سرم بزنی

خداروشکر که مثبت میشی انشالله اینبار برات بمونه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
اره عزيزدلم من تا ١٠ هفته خوردم از هشت هفته روزي يكي ٩ هفته يك روز در ميان ١٠ هفته قطع كرد

فکر میکردم استرادول فقط مربوط ب قبل انتقاله

مرسی چیکا جون

بی بی نزدی؟

نه نزدم خیلی میترسم  

اگه ازبی بی میترسی از جواب ازمایشم باید بترسی اونو میخوای چیکار کنی 

خخخخخ نمیدونم بخدا دارم خودم گول میزنم.

خخخخخ نمیدونم بخدا دارم خودم گول میزنم.

به خاطر این میگن نزن چون اوایل انتقال ادم استرس میگیره وتا روز ازمایش تحملش سخته شما که دوروز به انتقالت مونده عزیزم بزن ماروهم خوشحال کن 

به خاطر این میگن نزن چون اوایل انتقال ادم استرس میگیره وتا روز ازمایش تحملش سخته شما که دوروز به انت ...

اره عزیزم.کلی هم وسوسه شدم‌که بزنم ولی چون بی بی چک نداشتم محل نزاشتم.حالا ببینم به شوهرم بگم برام میخره

قراره بخره با خودش بیاره.ممکنه بی بی چک نشون نده ولی آزمایش مثبت بشه؟

عزيزم تهراني؟ زنگ بزن داروخانه ايساتيس سعادت اباد

آره تهرانم، فعلا دوبرگ پيدا كردم. تا كي بايد بخورم؟ شنبه دكترم برام دارو مينويسه يعني استراديول هم مينويسه؟

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️