2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044668 بازدید | 684402 پست
مبارکهههه عزیزم آمپولhcgهم زدی؟ چندتاجنین انتقال دادن بتا من روز ۱۳ شد۱۹۰ چقداسترس دارم😥

مباركه عزيزم مثبتي فكر منفي نكن ، من روز سوم و ششم امپول hcg داشتم من پرسيدم گفت امپول hcg نهايت ١٥٠ بيشتر نمي بكنه ازمايش را و تو رنجي كه براي بتا به من داده هفته ي ٤ بتا بين 9.5 تا ٧٥٠ هستش 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دو تا بلاست انتقال دادم و واقعا هيچ علامتي نداشتم فقط روزهاي اول انتقال يبار كمرم مدت كوتاهي تير ...

مرسی مامان خانوم ناز. انشالله که همیشه دلت شاد باشه. راستی بی بی چک نزدی 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
مباركه عزيزم مثبتي فكر منفي نكن ، من روز سوم و ششم امپول hcg داشتم من پرسيدم گفت امپول hcg نهايت ١٥٠ ...

وای ممنون آبجی جونم خیرببینی انشالله 

بنظرت یعنی چندروز بعدتزریق حداکثربتارو ۱۵۰میکنه واسه من۷روزگذشته بود 

مرسی مامان خانوم ناز. انشالله که همیشه دلت شاد باشه. راستی بی بی چک نزدی 

سارا جان انشالله شما هم مثبت ميشيد من اصلا بي بي چك بلد نيستم استفاده كنم چون كلا اب زياد ميخورم و زياد دستشويي ميرم گفتم بي بي چك نشون نميده يهو رفتم بيمارستان عرفان ازمايش دادم 

البته من يه پسر ١٤ ساله دارم و براي دومي به مشكل خورده بودم و چون ايران هم نيستم خيلي كارام عقب افتاده بود جنين ها را تابستون پارسال فريز كردم امسال الان يك ماه و نيم هست كه شوهر و پسرم و گذاشتم اومدم براي انتقال ، خدا رو شكر كه لطف خدا شامل حالم شد چون بخاطر سن زمانم محدود بود ، انشالله خدا به شما و بقيه ي دوستان هم نظر ميكنه و مثبت مي شيد🙏 

وای ممنون آبجی جونم خیرببینی انشالله  بنظرت یعنی چندروز بعدتزریق حداکثربتارو ۱۵۰میکنه واسه من۷ ...

تا ده روز گفت اثرش مي مونه و نهايتا ١٠٠-١٥٠ بيشتر نمي تونه بكنه بتا را ، كلا به همه ميگن بايد دوباره تكرار بشه ٤-٥ روز بعد ازمايش 

من تو اينستا گرام به دكترم پيام دادم و نتيجه را گفتم گفت ٤-٥ روز بعد تكرار كن و شنبه با كلينيك بارداري ابن سينا براي كنترل داروها هماهنگ كنم 

سارا جان انشالله شما هم مثبت ميشيد من اصلا بي بي چك بلد نيستم استفاده كنم چون كلا اب زياد ميخورم و ز ...

منم خیلی آب میخورم. آخی ای جانم راه دور خیلی سخته خدا رو شکر دسته پر برمیگردی عزیزم انشالله که تا آخرش بارداری راحتی داری. ممنونم از محبتت گلم انشالله توکل به خدا

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
چي بگم والله سونو و ازمايشم خوب بود اما تاكيد كرد كه اينو هم هفته ١٥ انجامش بدم😔😔انشالله خير باشه

دختر توواسه همه چی استرس داری 🤨🤨🤨🤨🤨🤨🤨🤨🤨🤨🤨🤨🤨🤨منم ازمایش غربالگری دوم انجام دادم باوجوداینکه سلفری هم داده بودم ...بجای استرس داشتن  برو بشین برای جوجه هات لباس انتخاب کن