2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044640 بازدید | 684401 پست
دوستان من لمروز روز ١٣ انتقالم بود ازمايش بتا دادم ٥٧٦ بود واقعا باورم نميشه با سن من به معجزه شبيه ...

مبارک باشه مامان خانم.معجزه خدا گوارای وجودت.برا ما هم دعا کن

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لکه ندیدی عزیزدلم ؟

تا حالا که ندیدم.احساس میکنم کمی ترشحاتم زیاد شده امروز.نمی دونم شایدم زیادی حساس شدم.

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
قبلا دادم درد داشته خیلی برام یادمه چنان جیغی کشیدم دکتر گفت چرا کولی بازی درمیاری 😅 آخه من واژینی ...

عزیزم. پس بخاطر همینه که خیلی درد داری. 

آره بنده خدا خیلی اذیت شد . آخرش شوهرش موافقت کرد برن رحم اجاره ای بگیرن الان دوقلو داره خدا رو شکر 

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
بچها تروخدا اگه کسی میدونه  بگه تو نی نی سایت  چجوری پیامی که دادم رو حذف کنم حواسم نبود ش ...

عزیز پایین پیامت سه نقطه هست رو اون بزن دو تا گزینه میاد ویرایش پیام یا حذف پیام ولی چند دیقه اول میتونی فقط پاک کنی 

[QUOTE=191385251]چرا تا حالا ده بار پیام دادم هیچکی جوابمو نامیده .نه خدا جوابمو میده ن دکترا ن شما مقصرهیچ  کس ...[/QUOTE

عزیزم من تا حالا ندیده بودم پیغامتو سوالتون چیه ؟ اینجا کلی ادم بودن ک همسراشون آزو اسپرم بودن و تو ivf از بیضه هاشون اسپرم کشیدن و جنین شده و باردار شدن

انشالله که خیره خوابتم تعبیر شده مثبتی التماس  دعا

فدای تو ان شاءالله .دست به دعام بخدا نه تنها برا خودم بلکه برا تموم چشم انتظارها.توکل به خدا ان شاءالله دل هممون شاد کنه

چرا تا حالا ده بار پیام دادم هیچکی جوابمو نامیده .نه خدا جوابمو میده ن دکترا ن شما مقصرهیچ  کس ...

عزیزم من تا حالا ندیده بودم پیغامتو سوالتون چیه ؟ اینجا کلی ادم بودن ک همسراشون آزو اسپرم بودن و تو ivf از بیضه هاشون اسپرم کشیدن و جنین شده و باردار شدن

بچه ها میشه به کمر هم دراز کشید؟ خسته شدم از بس به پهلو دراز کشیدم

عزیزم یعنی بعداز انتقال هم استرادیول ادامه پیدا میکنه؟ من برا قبل انتقال ۳۶ تا استرادیول روزی سه تا ...

اره عزيزدلم من تا ١٠ هفته خوردم از هشت هفته روزي يكي ٩ هفته يك روز در ميان ١٠ هفته قطع كرد

خداياشكرت....❤️