2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044697 بازدید | 684402 پست

سلام عزیزم خوبی میگم داروهایی که زده ۳۰ درجه رو بزاریم درب یخچال خراب میشه ؟ بخاطر رطوبت یخچال میترسم خراب بشه از طرفی هوا هم گرم و گاهی دمای خونه تا ۳۲ درجه هم می رسه بخاطر این نمیتونم دما اتاق بزارم بنظرت چیکار کنم عزیزم ؟ الان درب یخچال خراب میشه؟

ممنون میشم راهنمایی کنی عزیزم 🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالم بده خیلی بد نمیدونم اثر داروهاس چیه گفتم برم فردا اگر منفی بود قطع کنم

من فکر نمیکنم این داروها اثر اینقدر بدی داشته باشن شاید علایم بارداری باشه خودت دلت میاد زود ازمایش بدی و جواب منفی کاذب باشه داروهاتو قطع کنی؟؟اینکارو نکن

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
چه جالب  من تاحالا نشنیده بودم گلی جون مرسی که به اشتراک گذاشتی نظر دکتر رو

منم‌اول که ضخامتا گفت خوشحال شدم بعدش گفت خونرسانی خوب نیس چندتاجنین داری ؟منم‌جنین زیاد ندارم حیفه الکی حروم بشه

یا رب العالمین
نه والا دلم نمیاد ..باشه صبر میکنم....بدنم درد میکنه دل و رودم میپیچه بهم 

آفرییین عزیزم این یکمم تحمل کن انشالله که مثبتی و اینا علایمه

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
حالم بده خیلی بد نمیدونم اثر داروهاس چیه گفتم برم فردا اگر منفی بود قطع کنم

الهی عزیزم میخوای برو انشالله که مثبته ولی خب روز ۱۳ نمیدونم توی خون نشون میده یا نه 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
آنوکسا قراربود بعد انتقال بده الان هم آسپرین داشتم

منم آسپرین استفاده میکنم  آنوکسارو خودتون پیشنهاد دادید یا دکتر تجویز کرد انوکسا جوابدهیش بالا هسش

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏