2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044512 بازدید | 684391 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم یه مدت افسرده شده بودم خیلی دوستام کمکم کردن تا دوباره به زندگی عادیم برگردم منم توی شهر غریبم ا ...

ای جانم ...خدا برادرتو بیامرزه اره واقعا شرایط سختی رو پشت سر گذاشتی ان شاء الله نی نی میاد به زندگیت شادی میده رفیق تنهاییت میشه...منم احساس میکنم افسردگی گرفتم دوری خونواده ام یه طرف مشکل بچه دارشدنم یه طرف دیگه ...من خیلی تنهام حتی دوستی هم ندارم اینجا .یه مدته از بس زوم کردم رو مشکلات دیگه خودمو به کل فراموش کردم حتی حوصله نمیکنم پاشم برم بیرون 

ای جانم ...خدا برادرتو بیامرزه اره واقعا شرایط سختی رو پشت سر گذاشتی ان شاء الله نی نی میاد به زندگی ...

ممنونم عزیزم خدا عزیزاتو برات حفظ کنه. انشالله. قربونت برم انشالله که خودتم به زودی مامان میشی و دیگه وقت هیچ کاری رو نداری اگه دوستی نداری برو یه باشگاهی اسم بنویس سه روز در هفته برو به خدا ما خودمون باید به خودمون کمک کنیم یا عصر برو توی پارک بشین اینایی که دارم بهت میگم من خودم تجربشو کردم حتی دلم نمیخواست برم تا جلو در خونه میرفتم بیرون فکر میکردم همه خوشبختن و خوشحال جز من آدما رو که میدیدم دلم میگرفت ولی شکر خدا خوب شدم خودم خواستم تو هم باید خودت بخوای. فدای دلت بشم انشالله که به زودی شادیتو میبینم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
ممنونم عزیزم خدا عزیزاتو برات حفظ کنه. انشالله. قربونت برم انشالله که خودتم به زودی مامان میشی و دیگ ...

قربون محبتت ...مرسی بابت حرفات ووقتی که برام گذاشتی.خداروشکر که شماهارو دارم ...اره باید به خودم بیام وزود خودمو جمع وجور کنم .سارا جان تو دختر قوی ای هستی ومطمئنم مامان خوبی میشی 

درخواستمو قبول كن

مرسی چیکا عزیزم که منو از این نگرانی دراوردی از خدا میخوام دوتا نی نی ناز و خوشگلت صحیح و سالم بیان تو بغلت ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
قربون محبتت ...مرسی بابت حرفات ووقتی که برام گذاشتی.خداروشکر که شماهارو دارم ...اره باید به خودم بیا ...

عزیزمی منم خیلی خوشحالم که دوستایی مثل شما دارم کاری نکردم. فدات شم قربونت برم خودتم مامان جیگری میشی 😚😚😚😚😚😚

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

سلام خانوما میشه درمورد نگهداری داروها اگه اطلاعی دارید بهم بگید با توجه به اینکه هوا گرم و دما خونه ۳۰ درجه هست

داروهایی که زده زیر ۲۵ درجه رو کجا نگهداری میکنین

داروهایی ک زده زیر ۳۰ درجه رو کجا میزارین

داروهایی ک زده ۲ تا ۸ درجه رو کجا نگه میدادین

ودر آخر داروهایی که زده در جای خشک و خنک کجا میزارین چون خونه که گرمه یخچالم مرطوب 

ممنون میشم هر کی میدونه بگه🙏🙏🙏🌹🌹

❌❌❌❌❌❌❌

وای من امروز هم‌کمر درد داشتم هم سر درد.این عوارض داروها دیگه داره نابودم‌میکنه

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
تهرانم فداتشم ادرس بده برات بفرستم

بچه ها من یه عطسه با فشار آوردم که تخمدانام درد گرفت میتونه برا جنین بد باشه روز هشت انتقالم

هر روز عطسه میارم نمیدونم جلوشو بگیرم یا نه

یه صلوات مهمونم کنید
والا نمیدونم، خودمم تعجب کردم انتظار داشتم بیشتر بگیرن ولی اینکه چرا نشده را نمیدونم، اصلا نگران نبا ...

بچه ها من یه عطسه با فشار آوردم که تخمدانام درد گرفت میتونه برا جنین بد باشه روز هشت انتقالم

هر روز عطسه میارم نمیدونم جلوشو بگیرم یا نه

یه صلوات مهمونم کنید