2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044535 بازدید | 684394 پست
@pishool     جاااان جااااان جاااان مبااااارکاااا باشع عزیزم 😍😍😍😍😍😍الهییی صحیح و سا ...

مرسي عزيييز دلم😘😘😘 انشاالله قسمت همه منتظرا بخصوص بچه هاي تاپيك بشه😍😍

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارکت باشه عزیزم .بارداری خوبی داشته باشی و به سلامتی بغلش کنی🙏🥰

مرسي عزيز دلم، انشاالله روزي خودت😘😘

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

بچه ها من تازشنبه به دكترم دسترسي ندارم، چيا رو ادامه بدم چيارو قطع كنم؟ فرتيل رو قطع كنم؟

بچه ها من تازشنبه به دكترم دسترسي ندارم، چيا رو ادامه بدم چيارو قطع كنم؟ فرتيل رو قطع كنم؟

فرتیل رو قطع کن ولی دکتر به من گفت داروهامو ادامه بدم تا وقتی که برم پیششون. البته من آنوکسا و پروژسترون دارم مامان خانم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
نه تویک هفته قراره جوابش بدن بهم ایمنی.  چشم سعیمومیکنم ولی حوصله کل کل زدن باهاش ندارم. میگم ...

هر موقع رفتم بهت خبر میدم گلی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
حالا میخوای چی کار کنی .حرف کدوم رو گوش کنی ؟ یعنی اگر قبل از انتقال بزنی ضرر داره ؟

نظر دکتر شرکت اینه که با شروع سیکل بزنی و ادامه بدی

ولی من که اخرای سیکلم و فرصتم تموم شد

احتمالا هماتولوژیست رویان میرم ببینم برام مینویسه که بعد از انتقال بزنم یا نه. اگه ننوشت دوباره میرم پیش دکتر شرکت میگم برام بنویسه

هر کی یه نظر میده خسته شدم بخدا😬😁

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
بله بعد از قطع قرص طبیعی باردار شدم البته قرار بود پریود شم که هیدروکسی کلروکین رو شروع کنم که خدا خ ...

خب خدار‌وشکر ک باردار شدی من بخاطره ایمنی بدنم ۴ بار باردار شدم افت بتا داشتم یعنی جنین از بین برد بدنم برا همین دکتر داده بود