2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684421 پست
جواب منفی بود تیترم ۲ بود هر چی خدا خودش مصلحت بدونه

متاسفم عزیزم 😔

امیدوارم خیلی زود مامان بشی 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوبه ۱۸ که نگران نباش اون ۱۳ و کوچیکا هم رشد میکنه اصلا استرس نداشته باش منم حدودی گفتم چون دقیق نمی ...

اره دیگه ببینیم چی میشه اصلا جنین دارم برای انتقال یا نه 😕 البته خدت نکنه 

اون خانومه هم ناراحت شد گفت انتقال  جنین فرش بهتره گفتم والا تو تایپک یه چیز دیگه میگن که  

۳روز قبل یعنی روز انتقال امپول چهارمو میزنم؟بهدشما نگفتن امپولا چه ساعتی بزنی؟میخوام بگم‌اگه فرقی ند ...

عزیزم نوشته تون رو دیدم دلم نیومد جواب ندم

ببین کسی که به آمپول حساسیت شدید داره و کهیر میزنه با براش واقعا غیر قابل تحمل هست میتونه بجاش شیاف مصرف کنه ولی اگر میتونی آمپول رو‌بزن

من از دکترم تو امریکا سوال کردم میگفت استفاده از شیاف یا ژل بجای آمپول شانس لانه گزینی رو ده درصد کم میکنه. میگفت حتما آمپول بزن در کنارش هم شیاف استفاده کن

حالا یکی مجبوره ، دیگه ای چاره ای نداره

اما اگر میتونی تحمل کن و همون آمپول رو بزن 

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
خیلی متاسفم فدات شم انشالله که خدا بهت آرامش بده عزیزم انشالله که به زودی مامان میشی 

ممنون عزیزم ان شالله با جواب مثبت بیای. من خودمو اماده کردم برای جواب منفی. ان شالله بزودی نوبت ما هم بشه

خدایا شکرت
اره دیگه ببینیم چی میشه اصلا جنین دارم برای انتقال یا نه 😕 البته خدت نکنه  اون خانومه هم نارا ...

خدا نکنه انشالله که داری مگه میشه داری عزیزم نگران نباش. والا من به دکتر گفتم که فرش بده نمیخوام گفت اصلا ربطی نداره به فریز و فرش و اصلا علمی نیست این موضوع حالا دیگه توکل به خدا ببینیم چی میشه. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
جواب منفی بود تیترم ۲ بود هر چی خدا خودش مصلحت بدونه

عزييييزمممم، نميدونم چي بگم ولي خيلي ناراحت شدم، انشاالله به زودي خبراي خوب ازت بشنويم🌷

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
خدا رو شکر عزیزم هر روز بذار چند ساعت بعد تزریق بذار. 😚😚😚

دست گلت درد نكنه عزيزم😘😍😍

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
عزیزم نوشته تون رو دیدم دلم نیومد جواب ندم ببین کسی که به آمپول حساسیت شدید داره و کهیر میزنه با بر ...

ممنونم لطف کردی نمیدونم‌شاید امپولای امریکایی هم فرق میکنه

اگه بهتره که حتما میزنم دفعه قبلی ۱۲ انتقال پریود شدم میترسم اخه اینهمه امپول زدم دوبار پانکچر کردم بیهوش شدم .اگه شوهرمو مجبور کنم خودش بزنه که بهتره دفعه قبل ۳روز زده بودم ازدرد گریه میکردم ایندفعه تحملم بیشتره

یا رب العالمین
عزیزم نوشته تون رو دیدم دلم نیومد جواب ندم ببین کسی که به آمپول حساسیت شدید داره و کهیر میزنه با بر ...

ولی من دیدم توی مرکز که یکی به خاطر اینکه کسی نبوده براش امپول بزنه فقط شیاف داشت و هر ۳تا جنین که براش انتقال دادن گرفته

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
خدا نکنه انشالله که داری مگه میشه داری عزیزم نگران نباش. والا من به دکتر گفتم که فرش بده نمیخوام گفت ...

اره عزیزم منم فک میکنم ربطی ب فرش و فریز نداره 

وای عزیزم ان شاءالله که حامله باشی  دوستم  راحت بشی به حق امام زمان ❤❤❤❤