2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
عزیزم من شنیدم نمیشه زینبی جونم گفتن نمیشه اگر پردنیزولون مصرف شده باشه

چه بد یدونه خوردم‌میشه باقیشو نخوردم به دکترمم بگم‌میخنده بهم میگه اول تو بچه دار شو بعد فکر بند ناف باش   

یا رب العالمین
یادمه یه بچه هاگفت اسکیر والبرز دردش کمتره مال شما چی بود؟

اره البرز دردش کمه. کلا درد خاصی نداره.ولی روزای اول هر مارکی بگیری یه کوچولو بعد از تزریق ممکنه درد یا سوزش احساس کنی که فقط همون یکی دوروز اوله.بعدش دیگه دردی نداره.آروم تزریق بشه اصلا دردی نداره و اینکه اگه جای تزریق کبود شد روی اون کبودی دفعه بعد تزریق نکنی چون بخوای روی اون کبودی تزریق کنی درد داره اذیت میشی

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

توروخدا برام دعاکنید فردا نتیجه مشخص میشه ب دعای تک تکتون نیاز دارم اگه خدا بخواد فردا بهم میگن که پ ...

مرسی ازهمتون عزیزا که برام دعاکردید گفت خداروشکر رشد کرده فردام رشد کنه انتقال میدن اما خودم لز ظهر که شنیدم استخون درد گرفتم مسکن بخورم بنظرتون؟؟ کرونا نباشه یوقت  

برای حاجت دلم ی صلوات میفرستین.
سلام عزیزم آره خدا رو شکر. والا روز ۱۲ که رفتم سایزشون ۲۲ بود یه دونه هم ۱۸داشتم که دو روز بعدش پانک ...

اره امپول دوباره داد وااااای اگه اینجوری باشه خیلی ریزن اینا واسه من از 13داشت تا 18

ببین به یه خانومه گفتن  فریز میکنن جنیناشو ولی ب من چیزی نگفت احتمال داره چون  فولیکولام کم بوده  منم فرش انتقال بدن ؟؟

من دکترم اسپرین داده پردنی هم ازدیروز داد انوکسا هم گفته بعد انتقال میدم برات مشکلی هم ندارم ازمایش ...

بنطرم استفاده کنی ضرر نکردی.حداقل اگه مشکل داشته باشی این کمک میکنه به رفع مشکل  و تو مثبت شدن میتونه تاثیر داشته باشه

بنطرم استفاده کنی ضرر نکردی.حداقل اگه مشکل داشته باشی این کمک میکنه به رفع مشکل  و تو مثبت شدن ...

الان زنگ زدم بانک بند ناف گفت جز داروهای ممنوعه هست باید مشاوره بشید هفته چندبارداری هستی گفتم هیچی من ای وی اف کردم قراره انتقال بدم  میگه اینجوری مشاوره نمیدن باید وقتی باردار شدی داروهای دیگه هم مصرف میکنی بعدا مشاوره بشی

یا رب العالمین
چه بد یدونه خوردم‌میشه باقیشو نخوردم به دکترمم بگم‌میخنده بهم میگه اول تو بچه دار شو بعد فکر بند ناف ...

انقدر علم پیشرفت کرده نگران بند ناف نباش عزیزدلم منم ترجیح میدم خودش به هر قیمتی شده بیاد 😂😂

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
اره امپول دوباره داد وااااای اگه اینجوری باشه خیلی ریزن اینا واسه من از 13داشت تا 18 ببین به یه خان ...

خوبه ۱۸ که نگران نباش اون ۱۳ و کوچیکا هم رشد میکنه اصلا استرس نداشته باش منم حدودی گفتم چون دقیق نمیدونم. من روز پانکچر به پرستار گفتم گفت وقتی بهتون زنگ زدن میتونی بگی میخوای فریز کنی وقتی زنگ زدم جنین شناسی گفت یکیه کیفیتشم قابل فریز نیست رفتم ولی وقتی رفتم اتاق انتقال به دختره که جنینا رو نشونم داد گفتم نمیشه فریز کنم گفت ۴ روزه بهتره ممکنه خدای نکرده به بلاست نرسه انتقال بده منم دیگه دادم حالا باز اون روز ببین شرایط چه جوریه

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
چه بد من دیشب یدونه شا خوردم من دوست داشتم بچه دارشدم بندنافشو ذخیره کنم

منم دوس دارم این کار رو کنم چون سابقه سرطان تو خونواده هامون داریم ولی اگه نشد هم فدای یه تار موی بچم. مهم اینه که یه بچه صحیح و سالم دارم.شاید اصلا این بیماری برامون میش نیاد. ان شاالله بچه های بعدی بند ناف رو ذخیره میکنیم

آها بسلامتی عزیزم.دیدم‌حالتهامون مثل همه گفتم ببینم ان شاءالله از شما مثبت بشه منم امیدوار بشم.روز د ...

سلامت باشي عزيزم، انشاالله حالتهامون به مثبت شدن بخوره. دقيقا تمام حالتهاي روز دوازده منو داري، انشاالله كه خيره عزيزم

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
😂😂😂😂. انشالله بهتر میشه

گذاشتم، خيلي بهترم، دمت گرررررم😘

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
عزیزم تخمکام 8تا بود این سری ولی دکتر از سایزاش راضی نبود ب خاطر همین گفت شنبه پانکچر میشم 

چه خوب که زیاد شده بود ایشالا تا شنبه کلی هم تپل مپل شن تخمکات😉 راجع به قضیه نپرسیدی؟