2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044188 بازدید | 684363 پست
ماه اول سینافکت و ال دی داشتم الانم ماه دومم ۱۵ روز استرادیول دارم وقتی تموم شد سونو میشم و پروژستر ...

من از روز نهم مصرف استرادیول سونو شدم یازدهمم سونو دارم 

چرا برامن اینقدر زود پیش میره من دوهفته بشه که انتقال هم داده برام  

یا رب العالمین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزمی خدا نتیجه تلاش همه رو بده برا شماهم آره دغدغه ش ،هزینه ش،اما چاره مون آینه توکل بخدا کنیم الا ...

وای بخاطر آبسه عقب افتاده!

بزار کامل خوب بشی بعد برو احتمالا کوچکترین عفونتی موثره

آره عزیزم دقیقا چاره ای جز صبر و انتظار نداریم

ممنونم از دعات

انشالله زودتر خوب بشی و به خوشی انتقال بدی و بعدم نتیجه ی مثبتش رو ببینی

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام عزیزم.شما امروز باید برید ازمایش؟

سلام عزيزم، نه براي فردا دكتر برام نوشته، روز ١٥

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
من از روز نهم مصرف استرادیول سونو شدم یازدهمم سونو دارم  چرا برامن اینقدر زود پیش میره من دوهف ...

نوع سیکلمون و روش کار دکترا متفاوته حتما😅

بهتر ک زود پیش میره

زودتر خبر مامان شدنت رو میدی انشالله

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام عزيزم، نه براي فردا دكتر برام نوشته، روز ١٥

آها بسلامتی عزیزم.دیدم‌حالتهامون مثل همه گفتم ببینم ان شاءالله از شما مثبت بشه منم امیدوار بشم.روز دهم سیکل هستم.دیروز موعدم بود پریود نشدم فقط کمی دل درد داشتم.امروزم که بیدار شدم کمی دل درد داشتم.ولی به شدت پادرد دارم . ضعف در پا هم اضاف شده.

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
وای بخاطر آبسه عقب افتاده! بزار کامل خوب بشی بعد برو احتمالا کوچکترین عفونتی موثره آره عزیزم دقیقا ...

انشاالله به امید خدا فقط استرسم از اینه که خیلی وقتا تو مراکز که خانوما باهم حرف میزنن میگن مثلاً بهار و زمستان برا انتقال خوبه منم میترسم بیافته برا تابستون دوباره انتقال منفی داشتم اما تو تابستون نبود،به انرژی های هم محتاجیم و دعاها در حق هم دیگه انشاالله به زودی همه مون نتیجه بگیریم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
نوع سیکلمون و روش کار دکترا متفاوته حتما😅 بهتر ک زود پیش میره زودتر خبر مامان شدنت رو میدی انشالل ...

وای کنه کنه من تحمل ندارم امپول بزنم بی نتیجه باشه  از الان ترس پروژسترون رادارم میخوام فرداکه میرم خواست بندیسه بگم شیاف بده آنوکسا هم گفت بعد انتقال میده بهم همه میگن درد وکبودی داره  

یا رب العالمین
نوع سیکلمون و روش کار دکترا متفاوته حتما😅 بهتر ک زود پیش میره زودتر خبر مامان شدنت رو میدی انشالل ...

دیروز یه خانمه مطب دیدم میگفت شوهرم ضعیف بوددخودمم تنبلی داشتم میکرو کرده بود تو بهشتی ۴تاجنین شده بود دفعه اول هم‌مثبت شده بودمیگفت نمیخواد هیچکاری بکنی هی هم به توصیه های گرمی وسردی توجه نکن بدنت بهم‌میریزه  ولی خوب الان خونریزی داشت استراحت مطلق بود

یا رب العالمین
انشاالله مشکل شما چی بود؟

سلام گلم،همسرم کلا ضعیف بود،خودمم تازه متوجه شدم مشکل ایمنی دارم،ولی باداروبرطرف میشه،فعلا این ماه استراحت کنیم،ببینیم بشرط حیات ماه اینده اقدام کنیم برای سیکل جدید.  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد