2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044202 بازدید | 684364 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها من شنبه ازمایش بتا داده بودم دکترم گفته بود دو روز دیگه تکرار کنم یعنی دیروز من کلا یادم رفته بود الان امروز برم ازمایش بدم اشکالی داره ؟یا باید صبر کنم دوتا ۴۸ ساعت بشه؟

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
دوستان هرکی اطلاعاتی داره کمکم کنه امروز روز هفتم انتقالم زیر دلم احساس میکنم منقبضه و نمیتونم خودم ...

عزیزم این طبیعیه اره انگار سفت میشه فکر کنم واسه اکثر انتقالیا بشه اصلا جای نگرانی نیست حتی شاید نشونه ی خوبی باشه

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
عزیزمی خدا نتیجه تلاش همه رو بده برا شماهم آره دغدغه ش ،هزینه ش،اما چاره مون آینه توکل بخدا کنیم الا ...

سلام عزیزم

مگه آبسه لثه تو آزمایش کرونا معلومه وگیرمیدن؟من گلوم چندروزه میخاره میترسم تست کرونام مثبت بشه.چندشبه داره آب نمک قره قره میکنم

آها پس شما رویان ویزیت شدی. والا چی بگم دکتر مشایخی از این سخت گیریا داره خیلی براش عجیب غریب بود! ...

آره عزیزم .منم رویان آز دادم .رنج ها یکیه .دکتر به من گفت محض احتیاط بهت میدم 

شاید برای شما همه آیتم ها با هم مقایسه شده

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
من اصلا ازمایشا رانداشتم دکتر گفته روزی یکی بخورم میترسم حالا

ببین ترسش فقط برای کروناست .باید خیلی مراقب باشی 

منم قبلا دکتر بهم روزی یک و نصف بهم داد

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام بچه ها من شنبه ازمایش بتا داده بودم دکترم گفته بود دو روز دیگه تکرار کنم یعنی دیروز من کلا یادم ...

فکر نکنم مهم اینه که نسبت به اولین ازمایشتون بیشتر شده باشه امروز بدین ببینین بیشتر ار قبلی شده

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
برامن دکتر زنان گفته بخورم پردنیزولون ۵.ازمایش ایمنی هم نداشتم یعنی ضرر نداره؟

نه قبل انتقال بخوری بهتره ولی من الان همسرم کرونا گرفته خودمم سه ماه دارم پرندی میخورم دیسثشب رفتیم دکتر انقدر داد و بیداد کرپ گفت براتون متاسفم ک با جون خودتون بازی میکنید چطور تو تین پاندمی کرونا کورتون خوردی ک ایمنی بدنتو سرکوب کنی بخاطره بچه خجالت نمیکشید حالا یک سال دیرتر بچه دار شو الان ک داره واکسن میاد اول واکسن بزنید بعد برید دونبال بچه، چون پرنیزولون کورتون و سرکوب کننده سیستم ایمنی بدنه منم قطع کردم تا بعد کرونا هم دونبال هیچی نمیرم 

سلام گلم،همسرم کلا ضعیف بود،خودمم تازه متوجه شدم مشکل ایمنی دارم،ولی باداروبرطرف میشه،فعلا این ماه ا ...

من این ماه میخواستم برم انتقال همسرم کرونا گرفت ۳ ماه دارم پرندیزولون میخورم دیشب رفتیم دکتر انقدر دعوا کرد گفتم دارم کروتون میخورم گفت چراا با جون خودتون بازی میکنید بخاطره بچه تو این پاندمی کرونا حالا چی میشه یه سال دیرتر بچه دار شید خجالت نمیکشید مردم دارن عین چی میمیرن شما قرص کرتون میخوری خیلی ترسیدم دیدم واقعا درست میگه قرص و دارم قطع میکنم فعلا