2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044195 بازدید | 684363 پست
نه عزیزم من اطلاعی ندارم فکر نمیکنم رنجی داشته باشه .دیگه برای هرکس یه جوره  تو که دیگه الان ن ...

امیدوارم گرفته باشن. یه بار یه ماما ب اینکه برام نگرفتن اشاره کرد ولی دقیقا یادم نیست کِی بود

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
[QUOTE=191110556]منم رویانم تا حالا اندازه ی رحمم گرفته نشده کدوم دکتر برات انتقال داد؟ [/QUOTE انت ...

نه هنوز انتقال ندادم

ولی توی سیکل انتقالم بخاطر همین یکی از دوستان نظرش اینه حتما برام گرفتن ولی بی اطلاعم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دخترا خوبین ،یه سوال خراش رحم بهتره کدوم روز انجام بشه؟ و اینکه عمق رحم و چه مدت قبل انتقال اندازه میگیرین

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
نه هنوز انتقال ندادم ولی توی سیکل انتقالم بخاطر همین یکی از دوستان نظرش اینه حتما برام گرفتن ولی بی ...

عمق رحم و حتما تو پریودی انجام میدن چون دهانه رحم بازتر اما نمی‌دونم کدوم روز از پریود

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
شما انتقالت کی میشه؟چندم سیکل هستی؟

عزیزم تی پی او رنج داره داخل ازمایشت رنجش رو ببین. مال من نوشته تا ۳۵ 

فعلا مشخص نیست فقط یه بار سونو شدم هنوز داروهای اصلی مثل پروژسترون رو نگرفتن

اگه سونو بشم و شرایطم خوب باشه ممکنه هفته ی دیگه باشه

عزیزم تی پی او رنج داره داخل ازمایشت رنجش رو ببین. مال من نوشته تا ۳۵  فعلا مشخص نیست فقط یه ب ...

انشاالله بسلامتی و نتیجه ی عالی

عزیزم تی پی او رنج داره داخل ازمایشت رنجش رو ببین. مال من نوشته تا ۳۵  فعلا مشخص نیست فقط یه ب ...

الان دیدم tpo نیس اشتباه میکردم.من پروژسترون هنوز ندارم فردا سونومیشم میده.شما که انگاری خیلی وقته تو سیکل انتقالی

یا رب العالمین
پردنیزولون براچی به شما داده مشکل داشتی؟

نه مشكلي نداشتم، ميخواست بهم سرم بده، آزمايش دادم گفت اصلا سرم نياز نداري ولي پردنيزولون بخور. الان هر ١٢ ساعت يدونه ميخورم.

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
عمق رحم و حتما تو پریودی انجام میدن چون دهانه رحم بازتر اما نمی‌دونم کدوم روز از پریود

پس حتما برای منم گرفتن چون توی سیکلم

مرسی از راهنماییت

سیکل انتقال اینقدر مرحله و دغدغه داره که این مورد رو فراموش کردم پیگیری کنم

۴تا استرادیول را چجوری میخوری؟

هر ١٢ ساعت دوتا باهم

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
الان دیدم tpo نیس اشتباه میکردم.من پروژسترون هنوز ندارم فردا سونومیشم میده.شما که انگاری خیلی وقته ت ...

ماه اول سینافکت و ال دی داشتم

الانم ماه دومم ۱۵ روز استرادیول دارم وقتی تموم شد سونو میشم و پروژسترون میگیرم

نه مشكلي نداشتم، ميخواست بهم سرم بده، آزمايش دادم گفت اصلا سرم نياز نداري ولي پردنيزولون بخور. الان ...

سلام عزیزم.شما امروز باید برید ازمایش؟

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
پس حتما برای منم گرفتن چون توی سیکلم مرسی از راهنماییت سیکل انتقال اینقدر مرحله و دغدغه داره که ای ...

عزیزمی خدا نتیجه تلاش همه رو بده برا شماهم آره دغدغه ش ،هزینه ش،اما چاره مون آینه توکل بخدا کنیم الان دوماهه انتقال منم عقب نیافته دندونم لثه ش آبسه کرده خوب نمیشه برم انتقال می‌خوام قید دندون و بزنم و برم یا منتظره خوب شدنش باشم دلهره گرفتم بخدا

نه مشكلي نداشتم، ميخواست بهم سرم بده، آزمايش دادم گفت اصلا سرم نياز نداري ولي پردنيزولون بخور. الان ...

من ازمایش ندادم tpo هم نبود تیروییدم هم خوب بود نمیدونم براچی داده گفته روزی یکی بخورم تقریبا مصرفش از شش روز قبل انتقالم میشه 

یا رب العالمین