2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044441 بازدید | 684389 پست
منم همش میرم نگاه میکنم خدا بخیر کنه انشالله که خدا کمکمون کنه بهترینا رو برات آرزو میکنم جونم 

اي جانم عزيزم، انشاالله خدا خودش هوامونو داره. 

شياف ميزاري يا آمپول ميزني؟

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نميدونم والله فكر ميكنم اين ازمايش باشه چون گفت انومالي هفته ١٨ برات مينويسم فكر كنم🤔

آره آزمایش و باید حدودا دوهفته زودتر از سونو بری بعد بری سونو... سونو رو هم بعد اینکه ۱۸ هفتت تموم شد برو چون بهترین زمانش از ۱۸ تا ۲۲ هفتست...

سلام عزیزم خوبی اتفاقا تو فکرت بودم ان شاالله که خیره😍😍بهتر شد اینطوری ان شاالله مشکلی نیست آره ...

سلام فداتشم توخوبی؟ قربونت برم میدونستم برای همین گفتمت. 

اره هرچی صلاحه گفتم حتماحکمتی بوده دقیقه90اینجوری شد. 

اگر رفتی منم خبر بده ببینم رضایت همسرنخواست منم برم حداقل اونو. 

جواب ازمایش انعقادی هفته بعد چهارشنبه اس کاریوهم 20روزدیگه

الهی آمین. دوتا آمپول با هم یه شیاف واژینال

من فقط دوتا آمپول دارم ولي ديگه جا ندارم😂 فردا فقط شياف ميزارم خدا بخير كنه ميخوام فضولي كنم😄😄

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
عزیزم اینقد استرس نداشته باش ...الهی که خدا دل همه روشادکنه وانتظارهمه به پایان برسه و  هیچکسی ...

چشم عزیزم سعیمومیکنم استرس ولی دست خودم نیست 

حتماسعیمومیکنم اگرازمایشات مشکلی نباشه برم اونو انجام بدم. 

ممنون ازدعای خیرت

آره آزمایش و باید حدودا دوهفته زودتر از سونو بری بعد بری سونو... سونو رو هم بعد اینکه ۱۸ هفتت تموم ش ...

پس درسته تقريبا. اين ازمايشم مربوط به سندرم اينا هستش مثل غربالگري اول؟ يعني دوباره استرس خدايا😭😭

خداياشكرت....❤️ 
من فقط دوتا آمپول دارم ولي ديگه جا ندارم😂 فردا فقط شياف ميزارم خدا بخير كنه ميخوام فضولي كنم😄😄

نه نکن این کارو شاید یه وقت لک ببینی لطفا بزن فردا رو هم. راستی دارو چیا داری من به غیره پروژسترونا فقط آنوکسا دارم نمیدونم چرا آسپرین نداد آخه بیشتریا دارن

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
نه نکن این کارو شاید یه وقت لک ببینی لطفا بزن فردا رو هم. راستی دارو چیا داری من به غیره پروژسترونا ...

شوهرم به زور جا پيدا كرد امروز، باشه فردا هم آمپول ميزنم😅 دارو فوليك اسيد و آسپرين و پردنيزولون و كلسيم و استراديول و فرتيل و مكمل بارداري. مثل اين پيرزنا فقط دارم ساعت به ساعت دارو ميخورم. آمپولا هم مثل هميم

شايد چون استراديول نداري بهت آسپرين نداده.

زیزی جون شما تو رویان براتون عمق رحم رو اندازه گرفتن؟ درد داشت؟

یکمی تو اون لحظه که دارن اندازه میگیرن درد داره ولی کوتاهه چون سریع اندازه میگیرن...البته بعضیام میگن کلا درد نداشتیم ولی من یکم دردم اومد

مگه پانکچر نشدی شما چرا قبلش نگرفتن!!!برا من قبل پانکچر بود...

شوهرم به زور جا پيدا كرد امروز، باشه فردا هم آمپول ميزنم😅 دارو فوليك اسيد و آسپرين و پردنيزولون و ك ...

آفرین عزیزم من جات استرس گرفتم گفتی نمیخوای بزنی🤭

استرادیول واسه چیه؟ نه من فولیک اسیدم میخورم فقط همون انشالله که خیره

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
آره عزیزم من چون توی سیکل انتقالم و بین بیست تا سی روز فرصت داشتم روزانه یه قرص میخورم. ولی معمولا ...

یعنی دکتر مشایخی فقط برای پردنیزولون بهت گفت باید نامه بیاری ?مگر روزی چند تا میخوری ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
یکمی تو اون لحظه که دارن اندازه میگیرن درد داره ولی کوتاهه چون سریع اندازه میگیرن...البته بعضیام میگ ...

اره پانکچر شدم ولی نگرفتن

بالای برگه پانکچرم‌نوشته بود اندازه گیری ندارد که میزارن‌تو پرونده یادشون بیفته

الان اکثر جاها با سونو هست کاش رویانم انتقال با سونو بود

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
آفرین عزیزم من جات استرس گرفتم گفتی نمیخوای بزنی🤭 استرادیول واسه چیه؟ نه من فولیک اسیدم میخورم فقط ...

😂😂 استرس برا چي عشقم، دفتر نقاشي پر شده آخه.

استراديول فك كنم براي ضخامت آندومتر باشه. هميشه دوتا داشتم ايندفعه چهار تا.