2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044602 بازدید | 684400 پست
بمن که تا الان هیچی نگفتن همیشه هم از رحمم تو سونوها  تعریف کردن چه مرکز مام چه جاهای دیگه که ر ...

سلام عزيزم شما از خود دكتر  عليرضايي پرسيدين براي اينكه بعد انتقال فرتيل سي ام ميشه خورد يا نه؟ اخه الان يكي از بچه ها بهش پيام داده كفت تا روز ازمايش  ميتوني بخوري 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزيزم شما از خود دكتر  عليرضايي پرسيدين براي اينكه بعد انتقال فرتيل سي ام ميشه خورد يا نه؟ ...

سلام گلم نه ماما بهم گفت فکر کنم یادم نیست از خودشونم پرسیده باشم یا نه ولی تا جایی که یادمه از ماما پرسیدم گفتن انتقال دادی دیگه نخور.

در اندک من تویی فراوان یارب..
نداجون شما مشکلت چی بود که ای وی اف کردی. دکتر خودت و همسرت کی بود و تو کدوم مرکز انتقال دادی؟ 

عزیزم شوهرم دکتری نداشت منم رفتم رشت موسسه مهر دکتر محمدتبار.اندو داشتم

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
آره یادمه که گفتی .ولی ای کاش انجام میداد .یه سری آزمایش انجام دادم شد دو و نیم .الان زینبی بابا میگ ...

بنظر من تکرار برای وقتیه ک داروی ایمنی و انعقادی میخوری نه وقتی که مشکلی نداشتی و دارویی مصرف نکردی.

مامانو سوفی هم وقتی پردنیزولون خورد ازمایش مجدد داد و دکتر زرنانی بهش گفته بود چون یه فاکتوری خیلی پایین اومده دیگه ادامه نده و قطعش کن

بنظرم فقط چک کن ببین اصلی ها رو ازمایش دادی یا نه 

من باشم دیگه نمیرم هزینه کنم برای ازمایش مجدد

پیش دکتر شرکت که رفتم اول گفت تمام ازمایشاتت رو ببینم و اونایی ک دادی رو برات ننویسم

وقتی دید دیگه آزمایشات مربوط ب تیروئید رو برام تکرار نکرد

البته من چهارشنبه باید برم پیش دکتر شرکت که برای دکتر مشایخی بهم نامه بده که پردنیزولون تا کی باید استفاده کنم، اگه یادم بمونه از خودش یا دستیارش میپرسم بهت میگم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام گلم نه ماما بهم گفت فکر کنم یادم نیست از خودشونم پرسیده باشم یا نه ولی تا جایی که یادمه از ماما ...

اخه به بيشتر بجه ها كه روز سونو انتقال پرسيدن ازش كفته تا روز ازمايش بخورين حتي يكي از بجه ها كفت ماما اتاق ٣ دوستي بوده شوخي كرده باهاش كفته خانوم دكتر نگين بخورن بعد مثبت ميشن ميگن به خاطر فرتيل بوده

بچه ها من از بعد انتقال خارش گرفتم کسی اینطوری شده؟ 

بله منم اینجوری شدم برای شیافه که من با دکترم صحبت کردم گفت شیاف رو مقعدی بزار که من الان دو روزه خوب شدم خودم همون از رحم شیاف میزارم

😍به آرزوهایم قول رسیدن دادم😍
اسم رکتر ایمونولوژی رویان و میگی؟ یکی رو سایت است دکترای عمومی زده🤔 ان شالله اینبار مامان بشی

دکترالهام چقماق زاده بود فکر کنم

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
اسم رکتر ایمونولوژی رویان و میگی؟ یکی رو سایت است دکترای عمومی زده🤔 ان شالله اینبار مامان بشی

روی مهرش که رو دفترچه زده نوشته ایمونولوژ

شایدم الهام امیرچخماقی باشه

یادم‌رفته

فردا تو دفتر چه اسم دقیقشو میبینم بهت میگم

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
بنظر من تکرار برای وقتیه ک داروی ایمنی و انعقادی میخوری نه وقتی که مشکلی نداشتی و دارویی مصرف نکردی. ...

من الان ۳ ماه دارم پرنیزولون روزی یه دونه میخورم چون ایمنیم خیلییی بالا بود میخواستم این ماه برم برا iuiک همسرم ۳ روزه کرونا گرفته دیگه نمیتونم برم حالا نمیدونم میگم قرص خطرناک نیست من دارم ادامه میدم به نظر شما؟