2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044749 بازدید | 684407 پست
نمیدونم عزیزم. درد سینه به خاطر داروهای هورمونیه چند روز بگذره خوب میشی. 

سلام‌ مامانی قشنگ.در چه حالی شما؟

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
یه سوال دیگه.من شنیدم جعفری برا ما انتقالیا ضررداره نباید بخوریم درسته؟ یعنی قورمه سبزی هم‌نباید بخو ...

اه من فردا میخواستم قورمه سبزی بخورم بذار ببینم بچه ها چیزی میگن. من سبزی پلو خوردم ولی سبزیشو کم ریختم چون ترسیدم فکر نکنم بابا اشکال داشته باشه دکتر به من گفت چیزای قاعده آور نخورید همین

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه تیروئید نداشته باشی میگن اشکالی نداره. منم تیروئید ندارم ولی روزی یه لیوان خوردم آخه خوشمزه نبود ...

نه تیرویید که ندارم.من طعم دارش گرفتم مثلا طعم توت فرنگی و موزش رو.نشاسته چون ‌کمی از سردی رحمم میترسیدم‌فقط سه روز خوردم

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
اه من فردا میخواستم قورمه سبزی بخورم بذار ببینم بچه ها چیزی میگن. من سبزی پلو خوردم ولی سبزیشو کم ری ...

اره اخه شنیدم شیوید و‌جعفری قاعده آوره برا همین پرسیدم.حالا من امشب میخواستم بخورم .باید ببینم‌بچه ها چی میگن

سلام جونم فدای مامان گفتنت 😍😍😍 خوبم شکر دردای پریود دارم خیلی. تو چی مامان خانوم

عزیزم مامان شدی دیگه به فضل و رحمت خدا....منم تقریبا حالات پریودی دارم ولی خیلی کم.فردا هم موعدمه که ان شاءالله به خیر بگذره.

نه تیرویید که ندارم.من طعم دارش گرفتم مثلا طعم توت فرنگی و موزش رو.نشاسته چون ‌کمی از سردی رحمم میتر ...

مال منم با طعم وانیل بود ولی من کلا چون شیر دوس ندارم حال نکردم 😊. من کم میخورم روزی یه قاشق توی یه نصفه لیوان آب 

اره اخه شنیدم شیوید و‌جعفری قاعده آوره برا همین پرسیدم.حالا من امشب میخواستم بخورم .باید ببینم‌بچه ه ...

واقعا قاعده آوره نمیدونستم آخه سبزی پلو خیلی دوست دارم 😋😋 

مال منم با طعم وانیل بود ولی من کلا چون شیر دوس ندارم حال نکردم 😊. من کم میخورم روزی یه قاشق توی یه ...

حالا برعکس من شیرسویا  خیلی دوست دارم‌خخخخخ ولی نشاسته زیاد دوست نداشتم 

عزیزم مامان شدی دیگه به فضل و رحمت خدا....منم تقریبا حالات پریودی دارم ولی خیلی کم.فردا هم موعدمه که ...

ای جانم الهی آمین هر دومون مامان شدیم. من آخرین بار پریودم خیلی بهم ریخت نمیدونم چرا اگه به حساب همیشه باشه میشه پنجشنبه. خدا به خیر کنه. 

من هنوز ازمایش ندادم شنبه بی بی زدم منفی بود 

ان شاءالله آزمایش میدی میای خبر مادر شدنت میدی با هم‌کلی ذوق کنیم

نه اینو میدونم میگم مثلا الان باید برم پیشِ دکترم ببینم دلیلش چیه؟یا مثلا برام آزمایش اینا بنویسه؟

میگن ۴۰ درصد شانس موفقیته. دو ماه باید بگذره تا بدنت به حالت طبیعی بگذره بنظرم برو ویزیت شو بگو هیسترو و آزمایش های ایمنی و انعقادی میخوای. خودت هم رژیم و ورزش و پیاده روی رو تو برنامت بزار ان شالله دفه بعدی مثبتی

خدایا شکرت