2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044699 بازدید | 684402 پست
دکتر صالحی قبل میکرو دارو داد به شوهرتون؟

اره نزدیک سه چعار ماه دارو مصرف کرد شوهرم.نمیدونم اخه وقتی جنین خوب تشکیل میشه این دی اف آی چی میکه این وسط. 

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی از امیدواریت نیلوفر جونم خیلی حالم گرفته شد توروخدا دعا کن واسم @nilooo68    

بخدا اشتباه میکنی اگه ذره ای سر این قضیه خودت رو ناراحت کنی

خیلی زوده واسه قلب

قشنگ ازین روزا لذت ببر🥰😍🥰😍

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سلام آرزو جون کی گفته مام آزمایش ایمنی قبول نداره؟!!! من کلی آز ایمنی داشتم وقتی مام هم رفتم باز رفت ...

سلام عزیزم . شما از مرکز و دکترتون راضی هستین  . بعد ازق دکتر نصر کدومشون خوبن ؟

امروز انجام دادم اره خیلی درد داشتم خراش برام انجام داد ..این که فرستادش ازمایشگاه ترسیدم نوشته بود ...

آلوچه جان هیسترو انجام دادی به سلامتی 

انشالله که این خراش خیره و انتقال بعدی مامان میشی 

سپتوم هم فکر نکنم جای نگرانی داشته باشه باز خدا رو شکر که تشخیص داد 

میگم هزینه ش چقدر شد عزیزم ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
اره نزدیک سه چعار ماه دارو مصرف کرد شوهرم.نمیدونم اخه وقتی جنین خوب تشکیل میشه این دی اف آی چی میکه ...

خوب احتمالا اومده پایین که گفته میکرو کنید دیگه.داروهای شوهرتون چی بودن؟

یا رب العالمین
شوهرمن اسپرم نداره تو بیضه داره با سرنگ گرفتن که میگن fna.مایع داخل بیضه رامیکشن توش ممکنه اسپرم باش ...

آها ولی مورفولوژی شوهرم‌۴ بود.

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
جنیناش عالی بوده اگه نگرفته حتما خودش مشکل داره حالا یا ایمنی یا ژنتیکی، باید چک بشه وگرنه جنین عالی ...

هیچ کدوم از این مشکلاتی که گفتی رو نداشت عزیزم . دفعه بعد که انتقالش با خودم بود تقریبا ، با جنین ۸ سلولی مثبت شد. جنین شناس گفته بود بهش جنینات بلاست نمیشن اما تو محیط رحم رشد میکنن. جنیناش هم همه گرید  آ بودن

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
چه قلم سر سختیه😀😀 با چنگال اون ژله ای مانندهاش ازش جدا نمیشن؟ فکر کنم الان جدا بشن از خود قلم دیگه

بسختی جدامیشه قلم‌گوساله بوده باید زودتر بپزه فعلا خاموش کردم سردبشه ببینم چی شده

یا رب العالمین
خوب احتمالا اومده پایین که گفته میکرو کنید دیگه.داروهای شوهرتون چی بودن؟

اسپریژن .امگا.ویتامین دی.پودرسلنیوم.صبح ها هم ژل رویال میخورد...دی اف ای که دید گفت به روش zeta

توکل بخدا خودمم دیدمش گفتم صد بارم انتقال میدادم با این نمیگرفت ..ولی چطور با سونو مشخص نشد؟علت به و ...

نه عزیزم از دارو نیست.این خانمه که میگفت سپتوم یه لایه است که توی رحم رو میپوشونه.شاید برای شما هم همون جایی بوده که جنین رو میگذاشتن

آلوچه جان هیسترو انجام دادی به سلامتی  انشالله که این خراش خیره و انتقال بعدی مامان میشی  ...

ممنون عزیزم۴تومن شد ..من قبلا عکس رنگی انداختم سونو شدم مشکلی نبود نمیدونم سپتوم کوتاه از کجا اومد فکر کنم از داروهای لعنتی باشه

خونریزی دارم اره خیلی اذیت شدم یکسره بالا می اوردم ..من واسه خراش رفتم سپتوم تشخیص داشت برش داشت برد ...

قبلا عکس رنگی انجام نداده بودی ؟یا با عکس مشخص نمیشه ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...