2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044694 بازدید | 684402 پست

بچه ها من امروز از ازمایشگاه اومدن ازم خون گرفتن چون دکترم گفت تا دو روز استراحت مطلق تا خونریزیم قطعشه خداروشکر الان کم شد و لکه. الان جواب ازمایشمو اوردن بتام ۲۱۷ بود روز ۱۵ انتقال خوبه؟روز ۱۰ که از دادم ۲۳ بود

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها من امروز از ازمایشگاه اومدن ازم خون گرفتن چون دکترم گفت تا دو روز استراحت مطلق تا خونریزیم قط ...

عالی دیگه مامان خانوم خوب رشد کرده مبارکت باشه جانم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
بچه ها من امروز از ازمایشگاه اومدن ازم خون گرفتن چون دکترم گفت تا دو روز استراحت مطلق تا خونریزیم قط ...

مبارکه عزیزم نگران نباش خوبه  😍

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
عزیزم من پیش زرنانی رفتم ولی کلی شرح حال پرسید تا آزمایشها رو نوشت هر چقدر هم اصرار کردم کامل ننوشت& ...

خانومی مگه دکتر شما ازمایش ایمنی رو قبول دارن؟ اخه مرمز مام قبول نمیکنن

عالیه عزیزم .مبارک باشه . ان شاالله بسلامتی بغلش(ون)بگیری

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت

عالیه عزیزم

مبارک باشه🥰🥰🥰

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
روز چند انتقالت اینجوری شدی؟ وای پس تو هم لرز داشتی ای جانم پس منم به فال نیک میگیرم 😍😍😍 انشالله ...

قربونت برم انشالله

منتظر خبر خوشتم بیصبرانه

دقیق یادم نیست ولی وسطاش بود

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد