2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044819 بازدید | 684413 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@زینبی_بابا    

سلام عزیزم خوبی ؟

زینب جون آزمایشات apcr  cd16/cd۵6  cd5  cd5+cd19 cd69  apca ,آزمایشات مهمی هستن ؟ به نظرت ضروری انجام بدم ؟

امروز یه سری آزمایش دادم (homocysteine,anti thrombin,protein c ,protein s ,pal ,mthfr )

هزینه همینها شد دو و پونصد .راستش دیگه توان تامین هزینه رو ندارم .بقیه سی دی مارکر ها رو هم قبلا انجام دادم .اگر لازمه عکسشون رو بفرستم گلم 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
کمر درد و پادرد سینم درد میکرد الان دو روزه خیلی بهتر شده اوایل هم انگار سمت چپم تیر می کشید

عزیزم ناامید نباش. خودتو واسه هر چیز آماده کن. احتمال گرفتن که صددرصد نیست.هم باید واسه مثبت شدن آماده باشی هم منفی. من روزی ده بار میگم منفی میشه یا مثبت

. اصلا باور ندارم انتقال جنینو. نمیدونم چرا

چندمین انتقالی؟ 

یه صلوات مهمونم کنید
برا اینکه فردا نگیم جنیین خوب بود جرا بلاست نشد فکر همچی رو می کنن

البته در بهترين حالت فقط ٥٠ درصد جنين هاي سه روزه بلاست ميشن براي همين خيلي ها ريسك نمي كنن و سه روزه انتقال ميدن 

گرچه شانس لانه گزيني جنين بلاست دو برابر جنين سه روزه هست

البته در بهترين حالت فقط ٥٠ درصد جنين هاي سه روزه بلاست ميشن براي همين خيلي ها ريسك نمي كنن و سه روز ...

حتی کیفیت جنین هم خوب باشه ۵۰ درصده؟من پاکچر اولم جنین ها ضعیف بودن خودشون گفتن باید بلاست بشن ونشدن وازبین رفتم ولی دفعه دوم یه مرکز دیکه رفتم ۳روزه فریز کردن وگفتن جنین هاخوبن. ای وی اف که میگن ۳۰تا۴۰ در صد احتمال موفقیت داره برای ۳روزه هست یا ۵روزه؟

یا رب العالمین
حتی کیفیت جنین هم خوب باشه ۵۰ درصده؟من پاکچر اولم جنین ها ضعیف بودن خودشون گفتن باید بلاست بشن ونشدن ...

بله دقيق ترش را بخواهيد ٣٠ تا ٥٠ درصد جنين هاي سه روزه ميتونن بلاست بشن