2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044334 بازدید | 684378 پست
عزیزم پسره. ان شاالله قسمت خودت و بقیه دوستان هر جنسیتی که دوس دارین. نه علامت خاصی نداشتم فقط روز ۸ ...

خدا انشاالله برات حفظش کنه.برای ماهم دعا کن

😍به آرزوهایم قول رسیدن دادم😍
احتمالش هست چون نگفت چند روزه فقط گفت کامپکت. وای من خیلی دنبال پرگوریس گشتم اصلا پیدا نکردم.ان شالل ...

ممنون انشالله قسمت همه

بهشتی خیلی شلوغه؟بعد عمل چه کارایی گفتن بکنید مراقبت واینا منظورمه؟چندساعت بعد انتقال مرخص شدی چقدربعد انتقال گفتن تکون نخوری؟

یا رب العالمین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چققققددددددر پیامت بهم انرژی داد😍 خدا از زبونت بشنوه عزیزم ای کاش نوبت من و دوستای تاپیک بشه. دیگه ...

چه خوب که انقدر با بابات صمیمی و نزدیکین و باهم تلپاتی دارین❤

انشاالله،، توکلت فقط به خدا باشه همه چی برات خوب پیش میره عزیزم...وقتی مثبت بشی و بچت تو دلت تکون بخوره همه این روزای سختی و انتظار از یادت میره حتی میشه گفت برات شیرینم میشه

انشاالله سال دیگه این موقع نی نیت تو بغلته عزیزم...

چیکا جون تو اون موقع خونریزی کردی لخته خون هم همراهش بود؟بهت نگفتن دلیلش چیه؟

عزیزم تو بارداری هایی مثل ما خونریزی میتونه جز ثابت بارداری باشه. ان شاالله که چیزی نیست و جوجه هات سالمن. سال ۹۸ یکی از دوستان هفته ۱۲ خونریزی شدید کرد طوری که ناامید شد و میگفت سقط شده. میخولست داروها رو قطع کنه .تیکرشو هم حذف کرد. دیگه خیلی باهاش صحبت کردیم رفت سونو مشخص شد هماتوم بوده و نی نیش صحیح و سالمه. برا شما هم ان شاالله که همین طوره و جوجه هات صحیح و سالمن

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
عزيزم من فردا موعد پريودمه درد دارم مثل همون دوران كمر و پا و پهلو😭طبيعيه؟

عزیزم من تا ۱۳ یا ۱۴ هفتگی از این دردا زیاد داشتم. فکر کنم باید عادی باشه. بازم بمون دوستان جواب بدن

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
عزیزم تو بارداری هایی مثل ما خونریزی میتونه جز ثابت بارداری باشه. ان شاالله که چیزی نیست و جوجه هات ...

نمیدونم بخدا.من ظهری خیلی ترسیدم گفتم دیگه تموم شد.ولی خوب همون ظهر بود.دیگه خون قطع شد.الان شده لکه.دیگه نمیدونم نی نی هام چطورن؟دلم و سپردم بخدا. خدا خودش کمک کنه.برام دعا کنید

واقعا سخته درکت میکنم عزیزم  ولی مطمئن باش نتیجه شیرین و دلچسبی در انتظارت هست

ممنون عزیز دلم

انشالله

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
آخی شما هنوزم نگرانید؟ دیگه بای پریودی دادین نگرانی نداره خخخخخ منم دو روز دیگه موعدمه .خدا کنه برا ...

من دائم النگرانم😂😂نه عزيزم لكي نداشتم ٦ هفته بودم خونريزي كردم تا ٩ هفته لكه بيني داشتم

خداياشكرت....❤️