2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044589 بازدید | 684400 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واااای خدااااا دیدی چقد پررنگه ماشالله  مبارکه خوشگل خانوم، ایشالله به سلامتی به دنیا بیاریش

قربونت برم عزیزم شما با نی نی تو دلت برام دعا کن شنبه ازمایشم خوب باشه

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
منم پیش ظهیری رفتم همه ازش تعریف میکردن ولی من دوبار منفی شدم 

اگه اندومتریوز نیستی پیشش نرو دکترتو عوض کن محمدتبار روز اول بهم گفت اندو داری باید بری پیش دکتر ظهیری تخصصش ای وی اف اندومتریوزیه و استاده ولی من قبول نکردم چون اصلا نمیشناختمشون ولی خود دکترم ایشون معرفی کرد ظاهرا خیلی بهش اعتماد داشت

اگه اندومتریوز نیستی پیشش نرو دکترتو عوض کن محمدتبار روز اول بهم گفت اندو داری باید بری پیش دکتر ظهی ...

شاید شانسیه

نمیدونم

منم موندم دیگه چیکار کنم

شما بعد انتقال در چه حد رعایت کردی؟ 

یه صلوات مهمونم کنید
باشه گلم مرسی گفتی. حموم روز چندم رفتی ؟

بیمارستان بهم گفتن فقط روز انتقال نرم گفت روز دوم برو اما من ترسیدم روز چهارم یا پنجم بود که رفتم

خانما من تو مام یکبار منفی شدم .بنظرتون پیش کدوم دکتر برم بهتر با لاهوتی منفی شدم پیش منتظری برم خوب ...

مام نرو

من پشیمونم

فقط برو عارفی یا زهرا حیدر یا طرازی یا شهناز احمدی

ای جانم به امید خدا مامانی همین الان ، شما میگی تغییرش ندم؟ الان یکسال هست تحت نظرشم و حالا ماه دیگه ...

انشالله گلم. من نمیتونم دقیق بگم چون واقعا خودمم خیلی شناختی ندارم ببین خودت این مدت که میرفتی پیشش راضی بودی نبودی حتی میتونی یه روز بری ابن سینا از مریضا بپرسی انشالله بهترینا برات پیش بیاد

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
شاید شانسیه نمیدونم منم موندم دیگه چیکار کنم شما بعد انتقال در چه حد رعایت کردی؟ 

من اصلا استراحت نکردم ولی چنتا چیزو خوب رعایت کردم اصلا خم و راست نشدم و از پله بالا و پایین نرفتن دیگه همه ی کارای اشپزی ظرف شستن و جمع و جور کردن انجام میدم هرروز میرم پارک کنار خونه پیاده روی خیییلییی اروم و خودم میرم درمونگاه امپولامو میزنم و برمیگردم فقط روز اول یکم دیونه بازی دراوردم که خدا بهم رحم کرد چیزی نشد.