2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044707 بازدید | 684404 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=190043863]عزیزم من همیشه و همه جا به یاد بچه های این تاپیک هستم و آرزومه که اونام مثل من به خ ...

من شنیدم کله پاچه خوبه واسه انتقال 

اتفاقا سوال منم بود که واقعا خوبه یا نه

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
خداحفظش کنه چقدر دلم خواست😍😊😊

عزیزم الهی به حق این ماه سال دیگه این موقع نی نی بغلته،،،  یاد خودم افتادم اون موقع دلم چقدر میخواست و خدا بلاخره سر وقتش بهم داد،،،  ان شالله که بزودی شما و تمامی دوستان منتظر مامان میشید همینطوری که بسیاری از دوستان اینجا بلاخره دیر یا زود به مراد دلشون رسیدن 😘

واقعا ؟ اخه الان داروهای خارجی همه مسافری میاد، یه ذره اطمینان ندارم

استرادیول که یخچالی نیست شرایط نگهداری خاصی هم نداره 

اوکیه نگران نباش

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
عزیزم منفی شد. راضی ام به رضای خدا

عزیزدلم خیلی خیلی متاسف شدم انشاءالله خدا زودی خواسته دلتو بده 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
پس الانم انگیزه داشته باش و تمام استرسهای مربوط به عملتو فراموش کن و با انرژی باش

دست خودم نیست خیلی ترسوام. 

وای الهی من قربون اون انگیزت برم, فسقل خالشه😍😍😍

خداحفظش کنه عزیزم, التماس دعا. خیلی دعام کن چون همسرم گفته نشه دیگه ادامه ندیم دلم گرفته

عزیزم الهی به حق این ماه سال دیگه این موقع نی نی بغلته،،،  یاد خودم افتادم اون موقع دلم چقدر می ...

درسته الهی قربونت برم عزیزم. چقدر خوبه کاملا درک میکنی منظور ازدل خواستن چیه, گاهی ازخودم بدم میادکه نکنه حسودی بچه دیگران کنم؟؟ 

توکل بخدای بزرگ فقط حالمون رو با یک معجزه خوب کنه وشادبشیم. 

ایشالله عروس شدنشوببینی گلم