2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044799 بازدید | 684411 پست
از 3 ماه قبل حتما یه مولتی ویتامین مثل اسپریژن یا ولمن بهشون بدید و کیوتن که انتی اکسیدان هستش اگر ...

یه چندوقتیه داره ال آرژینین میخوره

انشالله بعد ماه رمضون گفتم بره یه آزمایش بده ببینیم وضعیت چطوره. اگه خوب بود که میرم مرکز اگه خوب نبود این داروهارو میخرم و تقویتش میکنم بعد میرم

برام دعا کنید بچه ها

یه چندوقتیه داره ال آرژینین میخوره انشالله بعد ماه رمضون گفتم بره یه آزمایش بده ببینیم وضعیت چطوره. ...

ال آرژنین یا ال کارنتین؟ دکتر داده بهشون؟ ال آرژنین برای گردش خون فکر کنم خوب باشه

ال کارنتین دکتر میگفت برای تحرک اسپرم عالیه

حتما مولتی ویتامین مخصوص اقایون بگیر براشون

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای عزیزم مبارک باشه ایشالا روز ۱۴ ازمایشت عالی میشه  چقدر امروز به انرژی مثبت نیاز داشتم خدا ...

مرسی عزیزم...بچها من اینقدتواین ۵سال زجرکشیدم ک بخام براتون بگم میگید چجوری تحمل کردی...۳تاجنین بیشتربرام نشد دکترم گفت زیادش کن شانست کمه ولی من گفتم خدابخادمیشه همین سه تارو ب اصرار خودم انتقال دادم....باتوکل بخدا...همش شکرمیکردم دعامیکردم......میگفتم میشه خدا جواب سختیای ک من کشیدمم میده...وایشالا ک داده باشه...بحق ای ماه عزیز دل همتوووون شادبشه هیچکس مث من نمیتونه درکتون کنه

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻
اگر بتا مشکوک باشه میگن باز ۴۸ ساعت بعد تکرار کنی مثلا من انتقال اولم بتام ۱۷بود اگه اشتباه نکنم و گ ...

دفعه دوم چقدر شد؟ 

من روز ۱۴ بتام ۱.۲ بود

بهم گفتن تکرار کن 

روز ۱۶ بتا ۲.۶ بود

ینی میشه داروهامو ادامه بدم باردار باشم؟ اخه دو برابر شده

ایشالله خیر باشه برات گلم دست خدا به همراهت فقط یه چیزی مگه نگفتی چهارسال پیش هیسترو کردی دوباره برا ...

نه عزیزم خواهش میکنم اصلا اذیتی نیست

بله چسبندگی و پولیپ همیشه ممکنه مجدد ایجاد بشه ولی سپتوم نه

ولی مثل اینکه دکترم اونموقع سپتوم رو کامل برنداشته که حالا با هیسترو چسبندگی و اینا هم مجدد بررسی میشه 

مرسی عزیزم...بچها من اینقدتواین ۵سال زجرکشیدم ک بخام براتون بگم میگید چجوری تحمل کردی...۳تاجنین بیشت ...

مبارکه عزیزدلم.. انشاالله از همه خانومای این تایپیک باشه

مرسی عزیزم...بچها من اینقدتواین ۵سال زجرکشیدم ک بخام براتون بگم میگید چجوری تحمل کردی...۳تاجنین بیشت ...

گریم گرفت با پیامت خیلی برات دعا میکنم انشالله مامان شدی و با بتای تپل میای. و این نی نی مرحمی میشه روی زخمات قربونت برم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام عزیزم من اول رفتم پیش دکتر ویزیت شدم ازشوهرم نمونه اسپرم وازخودم سنو گرفت.جوابش ک اومد بهم گفت ...

نه عزیزم من جنین اهدایی نمیخوام...تخمک اهدایی میخوام....واسه تخمک اهداییم باید اینکارارو کنیم..

عزیزای دلم دوستای خوبم از همتون بابت دلداری هاتون  ممنونم ببخشید که تک تک ریپلای  نکردمتون ...

سلام سمر جون 

عزیزم خیلی تو فکرت بودم واقعا ناراحت شدم منم منفی شدم این‌بار ایشااالا نوبت ما هم میشه غصه نخور دوستم 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
گریم گرفت با پیامت خیلی برات دعا میکنم انشالله مامان شدی و با بتای تپل میای. و این نی نی مرحمی میشه ...

همچنین فدات شم...ایشالا ک توهم ۱۴روز دیگه شادترین زن دنیا بشی عزیزم...خ دعات کردم 

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻