2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044213 بازدید | 684364 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربونت عزیزم اول بهم گفتن ناشناخته با اینکه این همه سونو و ازمایش و عکس رنگی دادم اینجا که اومدم گفت ...

ندا جون الان بارداری؟ منم اندو دارم 7 ارديبهشت انتقال دادم

ممنونم جواب دادین مشاوره هم قبلش میدن,  چون من مستقیم بخام ivf کنم اشکالی نمیگیرن و اینکه یه ...

عزیزم مرکز مام مرکز ناباروری هست اول زنگ میزنی با یک دکتر متخصص نوبت می گیری قبل ivf  باید آزمایش های لازم انجام شه بعد پروسه ivfشروع میشه

نه عزیزم اگه خودت بخوای ivfکنی هیچ منعی وجود نداره 

شاید دکترت هم همین پیشنهاد رو بده چون اگه لازم باشه وقت رو تلف نمی کنن 

عزیزم منم با علیرضایی نوبت گرفتم شما کدوم مرحله هستی؟؟

با کلی دارو و تقویت مورفو همسرم از صفر شده بود ۲ دیگه تصمیم گرفتیم بریم ivfکنیم قبل عید با لاهوتی ویزیت شدم گفت با این اسپرم طبیعی ممکن حامله بشی اگه نشد ۶ماه دیگه بیا.اومدم تو تاپیکا متوجه شدم به خیلیا اینو گفته و یه خانمی گفت برو ivfکن وقتتو هدر نده بعد عید با علیرضایی وقت گرفتم و همسرم ازمایش داد مورفو شده بود صفر و مجبور شدیم ۳ماه دوباره دارو مصرف کنه تا ببینیم چی میشه.  

اي جااااانم كه تيكر بارداري گذاشتي😍😍 

اره قربونت برم اول نمیخواستم بذارم تا سونو قلب اما چون همیشه از تیکر بقیه ذوق میکردم و لذت میبردم خودمم گذاشتم😁😁

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️