2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044541 بازدید | 684395 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخ که چقد شیرینه بی بی مثبت،عزیزم کاذب معلوملا کم رنگه،چند دقیقه شد این رنگی شد؟ یکی دیگه بزن شاید ا ...

خیلی طول نکشید شاید دو دقیقه

می خواستم امروز صبح هم بزنم که هرچی دنبالش گشتم پیداش نکردم فک کنم دیروز اشتباهی با جعبه اون یکی انداختم دور

اییی جوووون دلم،آخه من به تو چی بگم این همه اتفاق زیبا دیروز افتاده بعد تو گیر دادی به بی اهمیت ترین ...

ديروز بهترين روز زندگيم بود نيلدا هم من هم شوهرم اونم اومد داخل اينقدر با ذوق نگاهشون ميكرد خدا به سر شاهده اون لحظه فقط و فقط از ته قلبم براي دوستاي منتظر اين تاپيك دعا كردم. اومديم تو ماشين يكم سرچ كردم يهويي حالم خراب شد ديشب جنازه شده بود شوهرم طفلي داشت از ترس سكته ميكرد اينقدر حالم بد بود دلم براي بچه هام خيلي سوخت كه در حقشون اينكارارو ميكنم😔😔

خداياشكرت....❤️ 
ایشالا ک مثبته عزیزم...امروزم ی تست دیگه میذوشتی ...شما جنینات چن روزه بوده؟

جنین هام دوتا چهار روزه بودن اصطلاحا مورولا 

دیروز روز خیلی بدی رو داشتم پر از استرس بود از یه ور پچ استرادیولم تموم شده بود و گیر نمی اومد از طرفی لک قهوه ای دیدم ترسیدم از یه ور بی بی چکه که ماما بهم گفت خیلی روش حساب نکن ....خدا رو شکر همه مشکلاتم حل شد اما تصمیم گرفتم دیگه به هیچی فک نکنم و تا روز شنبه که برم ازمایش بدم

سلام دوستان من چهارشنبه هفته‌پیش پانکچر شدم و متاسفانه هایپر . دکتر بهم سه تا آمپول پروژسترون داد روزی یکی به مدت سه روز بزنم گفت قطع کنی‌پریود میشی الان یه هفته از پانکچر میگذره هنوز پریود نشدم چیکار کنم ؟ 

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
اره بهم گفت اطراف نافت بچسبون روزی یه دونه بعد چهارمی،اولی رو بردار یه جدید جاش بزار و به همین منوال

آهان به من یه روز در میون داده 

۲۴ ساعت بمونه بردارم بندازم دور دوباره فرداش یکی بچسبونم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
برای شما گفتی یه دونه جنین پسر تشکیل شد؟ من هم دو دل هستم که انجام بدم یا نه؟

مگه دختر و پسر بودن جنین ها مشخصه؟

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 

سلام دوستان عزیزم من جواب آزمایشمو گرفتم منفی بود از ته دل برای همتون دعا میکنم این حس رو تجربه نکنید انشالله هر زنی بچه میخواد خدای مهربون براحتی بهش بده و درد نکشه.

در اندک من تویی فراوان یارب..