2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044761 بازدید | 684409 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها الان بی بی چک بزنم موردی نیست یا صبح بهتره؟

هالش ممکنه کمرنگ تر باشه 

فردا برو آزمایش دیگه بیبی چک نذار 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
دختر تو چرا صبحا نمیزنیییی

آخه اصلا تصمیم گرفته بودم دیگه تا آزمایش بی بی نزنم ولی باز وسوسه شدم همون فردا صبح میرم آزمایش

توروخدا برام دعا کن 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
هالش ممکنه کمرنگ تر باشه  فردا برو آزمایش دیگه بیبی چک نذار

آره همون آزمایش بهتره توروخدا خیلی دعام کن فردا میرم مثبت باشه 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
آخه اصلا تصمیم گرفته بودم دیگه تا آزمایش بی بی نزنم ولی باز وسوسه شدم همون فردا صبح میرم آزمایش تور ...

فردا صبح برو 

انشالله دست پر برمیگردی دل خودتو همه رو شاد میکنی🧡🧡🧡

بعدشم بی بی چک بزن برا یادگاری بمونه واست انشالله

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
ان شالله مثبتی ....استرس نداشته باش

انشاءالله با دعای خیرت عزیزدلم 

الهی که زودیه زود خبر مثبتی شمارو بشنویم 

فردا صبح برو  انشالله دست پر برمیگردی دل خودتو همه رو شاد میکنی🧡🧡🧡 بعدشم بی بی چک بزن برا ...

الهی آمین دعام کن انشاءالله خدا دلتو شاد کنه 

انشاءالله با دعای خیرت عزیزدلم  الهی که زودیه زود خبر مثبتی شمارو بشنویم

تو اشتباه کردی ازروزای اول بی بی زدی نباید میزدی که استرس داشته باشی....ان شالله خدا هیچ کس رو ناامید نکنه    

تو اشتباه کردی ازروزای اول بی بی زدی نباید میزدی که استرس داشته باشی....ان شالله خدا هیچ کس رو ناامی ...

آره راست میگی دودفعه بی بی زدم کلا ناامید شدم مخصوصا که هیچ علائمی هم ندارم به اصرارِ شوهرمم زدم