2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044659 بازدید | 684401 پست
ها راستی امگا ۳هم دارم....خدایی چرا اینقدرررر دارو دادن بهم....

با اسپرين تداخل نداره هفته ايي جند تا ميخوري اخه نوشته اسبرين با امكا٣ تداخل داره بعد تداخل دارويي بايد چند ساعت  بينش فاصله باسه؟

ممنون عزیزم. یه سوال دیگه هم دارم. امروز رفته بودم بهداشت بهم گفتن ورم داری نوبت اورزانسی برا دکترم ...

نههههههه گلم کی گفته ورم نشونه اینا هست

ببین ورم در کنار سردرد و دفع پروتئین نشونه مسمومیت بارداری هست نه حالت عادی و اینکه هر ورمی پاتولوژیک و خطرناک نیست، یه مقدار ورم کاملا طبیعی هست و مشکلی نداره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم خوبی‌؟ ببین گلم دوز 1000 متفورمین با 500 تفاوت داره، یعنی قرص دوز 1000 آروم آروم تاثیرش ر ...

ببین هردوتا متفورمین زوگر اهسته رهش هست یکی ۵۰۰ یکی ۱۰۰۰ مگه تاثیر مثل هم نیس؟

یا رب العالمین
ببین هردوتا متفورمین زوگر اهسته رهش هست یکی ۵۰۰ یکی ۱۰۰۰ مگه تاثیر مثل هم نیس؟

آهان درسته 

ولی واقعا نمیتونم چیزی بگم عزیزم حتما باید از دکتر بپرسی در مورد اینکه چه قدر فاصله بذاری هم بپرس حتما 

باورت میشه دلشو ندارم میترسم از اینکه با منفی رو به روشم 😔😔😔

خلاصه چی عزیزم

انشالله به حق این ماه عزیز نی نی ها تو دلتن

دلتو قوی کن برو آزمایش بده

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
توی ناف میزنم البرزه شکر خدا پس باید تحمل کنم فدات شم ممنون 

توی ناف عادیه اولش یکم درد داشته باشی.برا منم اولش بعد از تزریق درد داشت بعدش دیگه عادی شد و درد نداشتم. حتما حواست باشه اروم تزریق کنی.این طوری بعدش دردی احساس نمیکنی. 

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
 اهان ازیترومایستین و نوروبیون هم بود .....من ۲میلی داشتم از داروخانه که جفت هتل اسمانه گرفتم خ ...

عزيزم شما تو سيكل انتقال هستيد كه بهتون آزيترومايسين داذه؟ چند تا داده بهتون؟ نوروبين گفت كي بزني؟

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
عزيزم شما تو سيكل انتقال هستيد كه بهتون آزيترومايسين داذه؟ چند تا داده بهتون؟ نوروبين گفت كي بزني؟

اره کلا پنج تایاشیش تا ازیترو داده بود از روز سوم پریود...نوروبیون هم سه تا داد سه روزی یکی